DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kempinski Hotel The Dome’da yenilik rüzgarı

    Kempinski Hotel The Dome’da yenilik rüzgarı
    31.05.2019
    A+
    A-

    2019 Mayıs ayında TRE Tasarım tarafından baştan aşağıya yenilenen Royal Golf Villalar özel bir davetle Kempinski Hotel The Dome iş ortaklarının beğenisine sunuldu.

    Kempinski Hotel The Dome Yönetim Kadrosunun ev sahipliğinde gerçekleşen davete katılan isimler arasında yerli ve yabancı üst düzey VIP seyahat acentelerinin önemli yöneticileri bulunuyordu.

    Kempinski Hotel The Dome Genel Müdürü Ahmet Antepli, Villaların yenilenmesi ile ilgili olarak :“Türkiye’nin en önemli turizm bölgelerinden Belek’te Dünya çapında otelcilik sektörünün en üst seviyesinde hizmet vermekten büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Baştan aşağıya kişiye özel hizmet ve misafirperverlik anlayışının hakim olduğu otelimizde gerek tasarımı, gerek yeşili ve doğası ile mükemmel şekilde yenilenen villalarımızda üstün hizmet anlayışımız ile misafirlerimizi ağırlamayı bekliyoruz.“. dedi.

    14 yıldan bu yana Butik otel anlayışı ile her karesinde ayrıcalıklı servisler sağlayan Kempinski Hotel The Dome Belek, tamamı göl kıyısında yer alan özel yüzme havuzlu villalarda konaklayan misafirlerine özel buggy hizmeti ve butler servisi sunuyor. Kempinski Belek web sitesi üzerinden minimum 3 gece “Aile Eğlence paketi” rezervasyonu yaptıran villa misafirlerine ise “Land of Legends” tema parkına ücretsiz giriş ve transfer sağlıyor. Merkezi lokasyonu ile bölgedeki eğlence parklarına, rafting merkezlerine, ören yerlerine ve havaalanına yakınlığı ile dikkat çeken Kempinski Hotel The Dome Belek, sevdiklerinizle biriktireceğiniz yepyeni anılar ve unutulmaz deneyimlere ev sahibi olmak için sizleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.