DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kerten Hospitality Türkiye’ye yatırım yapıyor

    Kerten Hospitality Türkiye’ye yatırım yapıyor
    22.10.2018
    A+
    A-

    The House Hotel ve Cloud7 gibi otel işletmeleri ile öne çıkan Kerten Hospitality, yenilikçi fikirleriyle turizm, otelcilik ve emlâk sektörüne yeni bir vizyon getiriyor. Kerten Hospitality, Türkiye’nin prestijli konaklama markası The House Otel ile lüks butik otel alanında elde ettiği başarılarının ardından, rezidans, paylaşımlı ofis ve restoran zinciri konseptleriyle, yabancı yatırımcının ilgisini çekerek Türkiye’de hedef büyütüyor.

    Türkiye’deki The House Hotel ve Cloud7 gibi tanınmış otel işletmelerinin arkasındaki güç olan Kerten Hospitality, yabancı yatırımcıları çeken cazip ve yeni gayrimenkul geliştirme modellerinin ürünü olan markalarıyla Türkiye’de ve uluslararası alanda büyüyor.

    The House Otelleri’nde elde edilen başarılar, önce konut sektöründe The House Residence markasını, ardından da genç gezgin hedef kitleye hitap eden Cloud7 Hotel ve paylaşımlı ofis markası Ouspace’i getirdi. The House Hotel Karaköy, The House Hotel Bomonti, The House Residence Bomonti ve Cloud7 Ataköy Marina gibi projeler sayesinde, Türkiye’deki konaklama sektörünün yıldızları olarak görülebilecek The House Hotel ve kardeş oluşumu Cloud7 Hotels, şimdi uluslararası etkinlik alanını daha da ileriye taşıyor. Değer yaratma ve kazançlı büyüme odaklı, İrlanda merkezli bağımsız bir yatırım şirketi olan Kerten’in iştiraklerinden biri olan Kerten Hospitality, yabancı yatırımcı destekli markalarıyla Türkiye’de büyümeye ve yatırımlara devam ediyor.

    7/24 tam hizmet donanımlı çalışma alanlarından oluşan paylaşımlı ofis konsepti Ouspace ile teknolojiyle bütünleşik, seçkin gurme hamburger markası Frikadell ise grubun portföyünde büyümeye aday diğer markalar arasında yer alıyor.

    “Tam hizmet destekli gayrimenkul projeleri geliştirmek kilit önem taşıyor”

    Kerten Türkiye Ülke Başkanı Ruşen Kopmaz, Kerten Hospitality’nin, The House markası etrafında ortaya koyduğu fikirlerle uluslararası yatırımcılar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandığını, dünyanın her yerinden sermaye sahiplerinin markalarına atfettiği değerle gururlandıklarını belirterek, şunları söyledi:

    “Yeni markalar, geleneksel konaklama modellerinden farklı olarak, yatırımcı ve kullanıcılar için, markalı rezidanslar ve yeni ofis işletme yöntemleri vaat ediyor. Misafirlerin bilgisayarını açıp tek başına verimli ve keyifli zaman geçirmesini mümkün kılıyor. Günümüz ekonomik ikliminde, şirket olarak markalı ve hizmet destekli gayrimenkul projelerinin geliştirilmesinin neden kilit öneme sahip bir nitelik olduğunu göstermeye odaklanıyoruz. Kerten Hospitality’nin desteği sayesinde, tüm adımlarını takip ettiğimiz yüksek kaliteli hizmetlerimizi, esnek bir bakış açısıyla Türkiye ve bölgedeki yatırımcılara sunuyoruz.”

    “Markalarımızın farkındalığı fiyatları yüzde 30 artırıyor”

    The House Hotel ya da Cloud7 adı altında markalı rezidansların, gayrimenkul projelerinin başarısı için önemli hizmetler sunduklarını belirten Kopmaz, marka farkındalığının metrekare başına düşen fiyatı da yüzde 30’a varan oranlarda artırdığına dikkat çekti. Kopmaz’ın verdiği bilgiye göre Kerten Hospitality’nin uzman ekipleri, yatırımcılara gayrimenkullerinin iletişim ve pazarlama çalışmaları sırasında destek veriyor. Satıştan önce çeşitli etkinlikler düzenleyerek bir ilgi grubu oluşmasını sağlıyor ve markanın iç yönetimini organize ediyor. Önde gelen mimarlar tarafından tasarlanmış yapılar, kişisel ve zamansız bir görünüm yakalamak için, klasik ve çağdaş mimarinin harmanlanması ile şehirde bulundukları her bir nokta için özel olarak projelendiriliyor. Gayrimenkul yatırımcıları Kerten Hospitality’nin başından sonuna tüm adımları takip ettiği entegre hizmetler sayesinde, tek bir yerden tüm hizmetleri alma şansı yakalıyorlar. Yatırımcılara konsept geliştirme, tasarım, satış ve pazarlama, geliştirilen konseptin (rezidans, ofis, paylaşımlı ofis, yurt vb.) yönetilmesi, bina yönetimi, kısa ve uzun vadeli kiralama ve ikinci el satış gibi hizmetler veriliyor.

    “Manchising modeliyle yatırımcının uzun vadeli hedeflerini destekliyoruz”

    “Manchising” modeli ile gayrimenkul sahiplerinin işletme uzmanlıklarını geliştirmek ve uzun vadeli ticari hedeflerini desteklemek amacıyla etkin bir şekilde onlarla birlikte çalıştıklarını ifade eden Kopmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

    “Başlangıç tasarımından yapım işlerine, tüm iç teçhizatın tamamlanmasına dek uzanan bu süreçte mekânın kapasitesini ve elde edilecek geliri en üst düzeye çıkarmaya odaklanıyoruz. Bunun yanı sıra iddialı teknolojik donanımımız, çevre dostu duruşumuz ve yenilikçi fikirlerimizle, ağırlama sektörünün bir parçası olmaya ve geleceğine yön vermeye kararlıyız. Çalışmalarımız, gezginler, yerleşikler, maceraperestler ve çalışanlar için birer merkez haline gelebilecek yeni konseptler yaratmaya uzanıyor.”

    The House markası, Türkiye’den Ortadoğu başkentlerine uzanıyor

    Kerten Hospitality’nin, gelecek mega projeleri Ortadoğu’nun Dubai, Cidde, Kuveyt, Kahire gibi önemli merkezlerinde yer alıyor. Aynı zamanda Bükreş, Tiflis, Portekiz ve İtalya’da da yeni projeler hayata geçiriliyor. Grubun en son yatırımlardan biri olan 2.500 adet oda ile ofislere ayrılmış 7.500 metrekarelik alandan oluşan Mısır’daki proje ise hayata geçirilmeye başlandı.

    THE HOUSE MARKALARI HAKKINDA

    THE HOUSE HOTEL

    Ödüllü The House Hotel, kalitesi ve kendine has karakteriyle küresel düzeyde ün sahibi olmuş, büyüme hızı yüksek lüks bir butik marka. Klasik ve çağdaş tatların uyumlu birlikteliğiyle sanat ve kültürü bir araya getiren bu oteller, ziyaretçilerine her seferinde özgün bir deneyim sunuyor. Kerten Hospitality’nin yerel bağlamla çalışma etiği doğrultusunda, her biri bir diğerinden farklı House Hotel işletmeleri, çoğu kez bulunduğu çevreyle şekillenmiş bir hikaye anlatıyor. Bu durum, kent simgelerinden biri haline gelmiş ya da kültürel miras statüsüne sahip yapıları butik gezginlerin rotasına dönüştürmek isteyen mülk sahipleri için ideal bir konsept meydana getiriyor. Sıcaklığı ve misafirperverliği öncelik haline getirmiş, ağırlıkla yerel bir ekip tarafından yürütülen House Hotel, Design HotelsTM’in bir parçasıdır ve bölge estetiğini zenginleştiren unsurları bünyesinde barındırıp yerel kültürü bir değer olarak ortaya koyar. İlk House Hotel’in Türkiye’de başarılı bir şekilde açılmasının ardından Mısır, Kuveyt ve Suudi Arabistan’da halihazırda yürütülen emlak geliştirme çalışmaları ile beraber projelerimizi Ortadoğu’ya doğru genişletiyoruz. 

    THE HOUSE RESIDENCE

    The House Hotel konsepti, lüks rezidans şartlarına sahip bir butik otel olarak ortaya koyduğumuz rezidans projelerine doğru evrilmekte. The House Residence, sakinlerine kalite, rahatlık ve kişiselleştirilmesine önem verdiğimiz abartısız lüks olanağı sunuyor. Kullanıcıların geniş bir yelpazede seyreden hizmetlere, samimi ve misafirperver bir yaklaşımı benimsemiş çalışanlara erişimi bulunuyor.Hayattaki iyi şeylerin değerini biliyoruz: househotels.com/en/the-house-residence

    CLOUD7

    Cloud7 yeni nesil gezginleri hedefleyen, yenilikçi, bağımsız, uygun fiyatlı bir otel işletme markası. Trendleri yakından takip eden Kerten Hospitality, orta ölçekli yaşam tarzına yönelik talebe kulak verdi ve yerel unsurlarla kültürün harmanlandığı, yaşama, çalışma, konaklama arasındaki sınırların belirsizleştiği Cloud7 bu şekilde ortaya çıktı. Kerten Hospitality gibi, Cloud7 da misafirlerini spontane ve özgür olmaya, hayatı dolu dolu yaşamaya teşvik etmeyi amaçlıyor. “Bulutlar” (odalarımız) kadar sosyal mekanlar da büyük önem taşıyor – ister yükselmekte olan sanatçılar ve markalarla kurulan işbirlikleri üzerinden olsun ister konukların kendileriyle benzer çizgide düşünen yerel aktörlerle buluşup ilişki kurmasını sağlayan “Meet the Locals” programı aracılığıyla olsun – dünyanın her yerinden gelen misafirlerimizi yerel hayatla buluşturuyoruz. Ancak hepsi bu değil – bu prensibi daha da ileri taşıyoruz. Cloud7 otellerinin başat tasarım, teknoloji ve marka çalışması elemanları, rezidanslara ve möbleli kiralanan daire konseptlerine dek uzandı; bu da bağlantı içinde olan sosyal olarak aktif misafirin yaşama alanı için duyduğu ihtiyaca karşılık vermeyi başarıyor. Bu ortam, konaklayan kişiye bir otelin sunduğu hizmeti verirken aynı zamanda mekan, ışık, işlevsellik bakımından bir zenginlik duygusu getiriyor. 

    OUSPACE

    Ouspace, üst düzeyde hizmet veren bir ofis markası olmayı hedefliyor – aynı anda hem çalışma alanı, hem iş kulübü, hem de lüks yaşam markası. Bu konsept, geleneksel ofis gerekliliklerini günümüz modern kullanıcılarının ihtiyaçlarına uyum sağlayan bir çalışma ortamıyla buluşturuyor. Ouspace ile temiz hava, güneş ışığı, esneklik ve işyerinde özgür hissetmenin önemini teslim eden işlevli ofisler yarattık. Her mekan teknoloji dostu, şık bir tasarıma sahip, kullanıcı olan her bireyin ve şirketin ihtiyacına özel olarak uyum sağlayacak şekilde düzenlendi. Dahası, Ouspace konsepti, kullanıcıların erişilebilir ve cazip bir ortak alan içerisinde işbirliği kurmasına olanak vererek çok kullanımlı bir projeye kolaylıkla dahil edilebilir. Kerten Hospitality ekibi Ouspace projesi ile, ağırlama sektöründeki bilgi ve deneyimini tam hizmetli ofis ve açık çalışma alanına değişmekte olan modern çalışma kültürünün farkında olarak ve onun ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde uyguladı.

    FRIKADELL

    Kerten Hospitality’nin yeme içme konsepti Frikadell kişiye özel düzenlemeyi ön plana çıkaran, teknoloji güdümlü bir pazarı hedefliyor. Frikadell hamburgerleri, son teknoloji ürünü imalat mutfaklarında sevgiyle üretiliyor. Burada, işletmenin sadeliği, müşteri deneyimi ile lezzet tutarlılığı garanti edilecek şekilde her şey içeride üretiliyor ve satış yerlerine teslim ediliyor. Konseptin vazgeçilmez bileşenleri: Yerel pazardan temin edilen taze ürünler ile tescilli baharatların kullanıldığı ev yapımı yüksek kalite burgerler, eğlenceli ve son moda tasarım. Frikadell’in ürün kalitesinden ödün vermeyen duruşuna ek olarak bu konseptin diğerleri arasından sıyrılmasını sağlayan bir başka unsur akıllı telefon uygulaması. Bu uygulamayla müşteriler hamburger ekmeği, et, ek malzeme ve sos seçimlerini yapıp hamburgerlerini istedikleri şekilde hazırlayabiliyorlar. Herhangi bir kısıtlama olmadığından siparişi kontrol edip teslimat sürecini denetleyebiliyorlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.