DOLAR 32,4453
EURO 34,7435
ALTIN 2437,218
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    KidzMondo Hilton Açık Hava Kampı’nda sınırsız eğlence 7 Eylül’e kadar

    01.08.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin ilk çocuk şehri KidzMondo’nun Hilton İstanbul Bosphorus işbirliğiyle hayata geçirdiği ‘Açık Hava Kampı’nda çocuklar hem doyasıya eğleniyor hem de doğayla bütünleşiyor. 6-12 yaş arasındaki çocuklar; masmavi gökyüzü altında uçurtma yapımı, spor oyunları, geri dönüşüm atölyesi, survivor oyunları gibi birbirinden zevkli birçok etkinliğe katılarak hem eğlenme hem öğrenme fırsatı buluyorlar.

    ‘Açık Hava Kampı’nda sınırsız eğlence…

    Şehrin merkezinde, yeşillikler arasında Hilton İstanbul Bosphorus’ta gerçekleşen KidzMondo’nun yaz kapında çocuklar güne açık havada spor yaparak başlıyor, ardından açık alanda oyunlar oynuyor, gün boyunca keyifli zaman geçiriyor.

    ‘Dans ve Ritm Saati’nde kampçılar; Tarantella, Belly Dance, Zumba, Step Dansı, Rock’n’Roll gibi KidzMondo dans repartuvarındaki dansları öğreniyor, perküsyonçalışmalarıyla ritim duygularını geliştiriyorlar.

    ‘Sanat Atölyeleri’nde çocuklar; dokuma, maket yapımı, geri dönüşüm ve seramik gibi birçok atölyeyle yaratıcılıklarını ve becerilerini geliştiriyorlar. ‘Botanik Atölyesi’nde fidan ekimi, doğa keşfi ve ağaç tanıma gibi etkinliklere katılıyor, sanat atölyeleri için doğal malzeme topluyorlar.

    Kampçılar; ‘Şefler Atölyesi’nde Hilton’un aşçıları ile her gün farklı lezzetler hazırlayıp bu lezzetleri tadıyor, ‘Havuz Saati’nde ise yazın tadını doya doya çıkarmak için belirli saatlerde havuzda keyfi yapıyor arkadaşlarıyla eğlenmenin tadını çıkarıyorlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.