DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    KidzMondo’da Minik Sanatçılar Yaz Kampı başladı

    KidzMondo’da Minik Sanatçılar Yaz Kampı başladı
    18.07.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin ilk çocuk şehri KidzMondo, 6-12 yaş arası çocuklara unutulmaz bir yaz geçirmeleri için 3 farklı yaz kampı programı sunuyor. KidzMondo Yaz Kampı’nda çocuklar hem tatilin ve eğlencenin hem de deneyimleyerek öğrenmenin keyfini çıkaracaklar!

    Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan, mimarisiyle gerçek dünyanın küçültülmüş hali olan ve 40’tan fazla mesleğin deneyimlendiği 4000 m2 büyüklüğündeki eğlence öğrence şehri KidzMondo’da yazın tadı bir başka çıkıyor. KidzMondo Yaz Kampı programlarına katılan kampçılar; 3 farklı uzmanlık eğitimi, bilişim eğitimi, açık hava aktiviteleri, birbirinden eğlenceli oyun ve atölyeler ile unutamayacakları bir yaz geçirecek, gelecekteki mesleklerini yakından tanıyacaklar.

    KidzMondo Uzmanlar Yaz Kampı

    Kampçılar, Davranış Bilimleri Enstitüsü’nde özel eğitimlerden geçmiş profesyoneller eşliğinde Hayat Kurtaran Meslekler, Sahne Sanatları veya Medya Uzmanlık alanlarında merak ettikleri meslekleri büyük bir zevkle uygularken, hem eğlenecek hem de yeni arkadaşlıklar kuracaklar.

    KidzMondo TeknoPark Yaz Kampı

    Dijital okuryazar olmak ve bilgisayarda oyun oynamaktan daha fazlasını yapmak isteyenler Milli Eğitim Bakanlığı onaylı eğitimlerde Kodlama, Mobil Kodlama, Robot Tasarım ve 3D Tasarım eğitimleri alarak kendilerini geleceğin mesleklerine hazırlayacaklar.

    KidzMondo Açık Hava Yaz Kampı

    Hilton İstanbul Bosphorus’ta gerçekleşecek bu 5 yıldızlı açık hava kampında, kampçılar Şefler Atölyesinden, Havuz saatine, Botanik atölyesinden sanat atölyesine yeteneklerini keşfedecek, yeni arkadaşlar edinecek ve doyasıya eğlenecekler.

    Okul Öncesi Çocukları için yepyeni bir kamp ; Minik Sanatçılar Yaz Kampı!

    Sadece okul öncesi çocuklarına özel olarak hazırlanan KidzMondo Minik Sanatçılar Kampı’nda minik kampçılar güzel sanatlar eğitiminde öncelikle renklerin dünyasında yolculuğa çıkacak, ardından ışığın ve gölgenin oluşumunu keşfedecek ve daha sonra kendileri için seçtikleri natürmorttan portreye farklı modelleri boyutlandırmayı öğrenip, ortaya bir sanat eseri çıkaracaklar.

    Profesyonel Eğitmenler, Profesyonel Eğitimler…

    Kampçılarımızla, Davranış Bilimleri Enstitüsü tarafından özel eğitimlerden geçirilmiş ve uzun görüşmeler sonucu özenle seçilmiş eğitmenlerimiz ilgilenecek.

    KidzMondo Yaz Kampı’na Gelmek Çok Kolay!

    Mecidiyeköy’ün merkezinde metro, metrobüs ve otobüs ile kolayca ulaşılabilen Trump AVM’nin içinde yer alan KidzMondo, tüm aileler için ideal bir tercih. Çocuklarınız güvenle eğlensin, sizin içiniz rahat olsun.

    Takım Oyunları ve Sanat Atölyeleri ile sınırsız eğlence çocukları bekliyor

    KidzMondo Yaz Kampı süresince, uzmanlık eğitimi dışında kalan zamanlarda çocuklar yeni arkadaşlıklar kurup düzenlenen birbirinden eğlenceli aktivitelerde de yer alabilecekler. Sabah sporu, tanışma oyunları, güven ve ekip çalışması oyunu, ikna ve iletişim oyunu, enerji oyunları, kayıp hazine avı oyunundan oluşan takım oyunlarının yanı sıra el beceri atölyelerinde yaratıcılıklarını geliştireceklerdir. El Beceri atölyeleri arasında takı atölyesi, bardak boyama atölyesi, slime yapım atölyesi, geri dönüşüm atölyesi, baskı çalışması boyama atölyesi, kar küresi yapımı, ilk imzam resim atölyesi ve maske boyama atölyesi yer alıyor. Bunların yanı sıra özel olarak hazırlanan Pazartesi günleri çim adam atölyesi, Salı günleri ebru atölyesi, Çarşamba günleri sabun ve kokulu taş yapım atölyesi, Perşembe günleri de şefler atölyesi sayesinde çocuklar hem yeni bilgiler öğrenecek hem de kendilerinde güven duygusunu geliştirebilecekler. Ayrıca el yıkama eğitimi alan çocuklar eğlenirken kendi hijyenlerini nasıl koruyacaklarını da öğrenecekler.

    Yaz Kampı Tarihleri

    KidzMondo Yaz Kampı, 3 Temmuz – 15 Eylül tarihleri arasında hafta içi 5 gün olarak gerçekleşecektir.

    Hangi yaş aralığı için uygun?

    Haftanın beş günü 09.00-18.00 saatleri arasında düzenlenecek yaz kampları için önerilen yaş aralığı 6-12. Katılımcıların okuma yazma bilmesi uzmanlık alanlarında kendilerine kolaylık sağlayacak. Ayrıca çocuklar isterlerse kapanış saatine kadar parkta kalıp diğer aktivitelere de katılabilecekler.

    Detaylı bilgi için www.kidzmondoyazkampi.com adresini ziyaret edebilir ya da 0212 348 10 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.