DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kiğılı’dan Dünya Kupası’na gönderme yapan kampanya

    Kiğılı’dan Dünya Kupası’na gönderme yapan kampanya
    03.07.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin erkek giyim markası, “Maç – %50 indirim” isimli yeni televizyon reklamını yayına aldı. Her sezon reklamlarıyla büyük ses getiren marka, şimdi de Dünya Kupası’nın temposunu ve heyecanını ekrana yansıtıyor. 1- 15 Temmuz tarihleri arasında tüm Kiğılı mağazalarında geçerli olacak, yüzde elli indirimin anlatıldığı kampanyada, futbol yorumcusu Ercan Taner’in seslendirmesiyle Dünya Kupasına gönderme yapılıyor.

    Erkek giyim markası Kiğılı, Indie İstanbul işbirliğiyle hayata geçirilen “Maç – %50 indirim” isimli yeni reklam filmini yayına aldı. Kampanyanın odağında, markanın sezon ortası indirimi yer alıyor.

    Kiğılı, bu reklamda, önceki çalışmalarından daha hareketli bir yol izliyor. Hem seslendirmesi hem görselleri hem de sloganıyla Dünya Kupası’na gönderme yapan reklamda, Kiğılı’nın tüm mağazalarında geçerli olacak %50 indirim ve kasada 12 taksit seçeneği “Almak istiyorum sayın seyirciler” sloganı çerçevesinde anlatılıyor. Kampanyanın odağındaki oyuncu ise, sosyal medya fenomenleri Ahmet ve Karya ikilisi ile tanıdığımız Ahmet Aksöz. Keyifli skeçleri ile en çok takip edilen fenomenler arasında yer alan Aksöz, reklamda da yüksek enerjisi ile dikkat çekiyor. Ayrıca, yılların vazgeçilmez maç yorumcusu Ercan Taner, sesi ile reklamın her anının bir futbol maçı kadar heyecanlı geçmesini sağlıyor.

    Kampanya, Dünya Kupası’nın gol heyecanını, şehirli bir erkeğin indirim sırasında yaşadığı mutlulukla bağdaştırıyor. Reklamda ayrıca, Kiğılı’nın müşterilerini memnun eden fiyatlarına ve geniş ürün seçeneklerine de vurgu yapılıyor. Yüksek tempo ile ilerleyen reklam, tıpkı bir maç gibi, kısa süre içerisinde en sevilen ürünleri izleyici ile buluşturuyor.

    20 saniye uzunluğundaki reklam filminin çekimleri, Kiğılı’nın Kartal Anatolium mağazasında yapılmış. Reklamın kreatif çıkış noktası ise maç yorumcularının sıklıkla kullandığı “ Ağlamak istiyorum sayın seyirciler” cümlesi. Kiğılı yeni reklamında bu cümleyi “Almak istiyorum sayın seyirciler” şeklinde kullanarak bir slogana dönüştürmüş ve hem indirim hem de maç teması ile bütünlüğü korumuş.

    Reklamveren: Kiğılı Giyim

    Reklamveren Yetkilileri: İlkay Keleş – Gül Sağır Aydın – Tolga Şaylıman

    Reklam Ajansı: Indie İstanbul

    Kreatif Direktörler: Mert Kunç, Güngör Türkömer

    Yaratıcı Ekip: Ali Hikmet Yavuz, Olivia Akgül, Arda Acar

    Müşteri İlişkileri: Cihan Gediz, Burçin Şimşek

    Prodüksiyon Şirketi: Postlab

    Prodüktör: Bora Yüksel

    Yönetmen: Can Evrenol

    Seslendirme: Ercan Taner

    Oyuncu: Ahmet Aksöz

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.