DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kilim Mobilya yeni ürünleriyle Çin’de gövde gösterisi yaptı

    Kilim Mobilya yeni ürünleriyle Çin’de gövde gösterisi yaptı
    29.03.2019
    A+
    A-
    Kilim Mobilya, geçtiğimiz günlerde Çin’in en büyük kenti Guangzhou’da düzenlenen Guangzhou Mobilya Fuarı’na katıldı. Fuar kapsamında tasarım harikası ürünlerini dünyanın farklı noktalarından gelen sektör temsilcileriyle buluşturma imkanı bulan Kilim Mobilya, önemli iş birliklerine imza attı.
    Türkiye mobilya sektörünün önemli temsilcilerinden Kilim Mobilya, geçtiğimiz günlerde 43’üncü kez düzenlenen Guangzhou Mobilya Fuarı’na yeni nesil ürünleriyle damga vurdu.
    Afrika, Güney Amerika, Ortadoğu ve Uzakdoğu’dan çok sayıda ziyaretçiye Türk mobilyasını tanıtma fırsatı yakalayan Kilim Mobilya, bu sayede önemli iş görüşmeleri gerçekleştirdi. Singapur, Panama, Güney Afrika’dan gelen sektör profesyonelleriyle yeni iş bağlantılarını gerçekleştiren Kilim Mobilya, ürünleriyle yeni pazarlara ulaşma noktasında önemli mesafeler kat etti.
    Kilim mobilya olarak Honk Kong’a ürünlerini ihraç ettiklerini söyleyen Kilim Mobilya Genel Müdürü Cihat Şahin, “Honk Kong’ da bulunan iş ortaklarımız ile 4 yıldır işbirliği içerisindeyiz. Kilim Mobilya ürünlerini onların sayesinde son tüketiciyle buluşturuyoruz. Fuar kapsamında Çinli birçok sektör profesyonelleriyle buluşma ve görüşme şansı yakaladık. Bu görüşmeler neticesinde önemli kararlar aldık ve maksimum 2 yıl içerisinde Guanghzou, Pekin ve Shangay’da mağaza açmayı hedefliyoruz.  Tabii henüz olgunluk aşamasında olan bu planlarımız ileriki günlerle netleşecek” dedi.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.