DOLAR 32,3766
EURO 35,0392
ALTIN 2326,239
BIST 9073,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kırıcı delicilerin global jenerik markası Hilti

    Kırıcı delicilerin global jenerik markası Hilti
    27.02.2017
    A+
    A-

    İnşaat sektörüne Ar-Ge temelli kaliteli ve inovatif ürünleriyle yüksek katma değer sağlayan Hilti, sınıfının en iyi performanslı, en hızlı, en uzun ömürlü, ödüllü, çalışan dostu kırıcı delicileriyle dikkat çekiyor. Dünya çapında kırıcı delici ürün kategorisinde jenerik marka olan Hilti’nin ürün gamı içinde; kırıcı delicilerin yanı sıra akülü sistemler, direkt tespit sistemleri, dübel sistemleri, elmaslı delme-kesme sistemleri, barutlu ve gazlı çivi çakma sistemleri, kesme ve taşlama, vidalama çözümleri ve lazerli ölçme sistemleri, yapılarda yangın güvenliği amacıyla kullanılan pasif yangın durdurucu ürünler de bulunuyor. 10 bine yakın ürün çeşidiyle inşaat profesyonellerine çözüm sunan Hilti’nin öne çıkan kırıcı delici ürünleri içinde ise TE 30 ATC Kırıcı Delici, TE 3 Delici Kırıcı ve TE 70 Kırıcı Delici Ailesi ile TE 1000 AVR ve TE 800 AVR kırıcılar yer alıyor.

    Sınıfının en iyi performanslı kırıcı delicisi Hilti TE 30 ATC
    Hilti’nin kompakt ve hafif yeni kırıcı delicisi TE 30 ATC, markanın patentli sistemleri içinde yer alan ve delici ucun sıkışması halinde anında gücü kesen Aktif Tork Kontrol (ATC) sistemine sahip. Sınıfının en iyi performansını maksimum kullanım kolaylığıyla sunan Hilti TE 30 ATC Kırıcı Delici; ergonomik yumuşak malzemeli tutma kolu, ters dönme modu ve uzun ömür vaadiyle de dikkat çekiyor. Kömürsüz motora ve azaltılmış tamir sıklığına sahip olan Hilti TE 30 ATC Kırıcı Delici, çok daha düşük titreşim değeri ile kullanıcı dostu uygulamalara imkân tanıyor.

    Sınıfının en hızlı delicisi Hilti TE 3
    İnşaat profesyonellerinden tesisatçılara, mobilya ustalarından son kullanıcılara kadar delim ve kırım yapması gereken herkesin rahatlıkla kullanabileceği Hilti TE 3 Delici Kırıcı, sınıfının en hızlı delicisi olarak öne çıkıyor. Hem darbeli ve darbesiz delim hem de kırım yapabilen Hilti TE 3, kendi sınıfındaki ürünlerden yaklaşık yüzde 20 daha hızlı performans ve daha uzun süre dayanıklılık göstermesiyle farkını ortaya koyuyor. Hilti TE 3 Delici Kırıcı, zorlu koşullar ve ağır uygulamalarda bile üstün performans ve dayanıklılık özelliği ile dikkat çekiyor. 850 Watt motora sahip Hilti TE 3 Delici Kırıcı, toz toplama adaptörü ile baş üstü uygulamalarda da kolaylık sunuyor. 3 kilogram ağırlığa ve 6-16 optimum delim çapına sahip olan Hilti TE 3 Delici Kırıcı, ayrıca uzun kömür süresi ile de avantaj sağlıyor. Ergonomik tutma kolu tasarımıyla dikkat çeken Hilti TE 3 Delici Kırıcı, böylelikle rahat uygulama yapmaya imkân tanıyor.

    Çalışan dostu Hilti TE 70 Kırıcı Delici Ailesi
    Aktif Tork Kontrol (ATC) teknolojisi ile ucun sıkışması durumunda motoru duran 9.5 kilo ağırlığındaki Hilti TE 70 AVR/ATC, böylece gövdesinin kendi ekseni etrafında dönme riskini ortadan kaldırıyor. Saniyeler içerisinde gerçekleşen bu güç kesme teknolojisi sayesinde çalışmaya en güvenli şekilde devam edilebiliyor. Hilti TE 70 AVR ve TE 70 AVR/ATC Kırıcı Deliciler, Aktif Titreşim Azaltma (AVR) özelliği ile titreşimi yüzde 70’e varan oranlarda azaltarak çalışanları yoğun titreşime maruz kalma sonucu ortaya çıkabilecek mesleki hastalıklardan da koruyor. Hilti TE 70 Kırıcı Delici ailesinde bulunan toz toplama sistemleri de tozun yüzde 99’a varan oranda emilmesini sağlıyor.

    Ödüllü kırıcı Hilti TE 1000 AVR
    Hilti TE 1000 AVR kırıcılar, düşey kırımlarda 11 kilogram sınıfının en güçlü kırıcısı olma özelliğine sahip. 15 kilogram sınıfındaki kırıcılardan bile daha üstün performans gösteren Hilti TE 1000 AVR kırıcılar, yüzde 50’ye kadar daha yüksek kırma performansını sınıfında en düşük titreşimle (5m/s2) sağlıyor. Hilti’nin yenilikçi şasi altı Aktif Vibrasyon Azaltma (AVR) teknolojisi sayesinde yüzde 30 daha az titreşimle çalışan TE 1000 AVR kırıcılar, çalışanları yoğun titreşime maruz kalma sonucu ortaya çıkabilecek mesleki hastalıklardan koruyor. 26 Joule darbe enerjisi ve yenilikçi Hilti Polygon keski tasarımı sayesinde güçlü kırım performansı gösteren Hilti TE 1000 AVR kırıcılar, zorlu kırım uygulamalarında kontrol kolaylığı sağlayan özel bir tasarıma sahip. Hilti TE 1000 AVR, bu tasarımı sayesinde iF Ürün Tasarım Ödülleri 2015’te (iF Product Design Award) altın ödüle layık görüldü.

    2 kat daha uzun ömürlü Hilti TE 800 AVR Kırıcı
    Daha kısa ve kolay tutulabilir şekilde dizayn edilen Hilti TE 800 AVR kırıcılar, yatay uygulamalarda daha hızlı ve performanslı çalışma göstererek yüzde 40 daha fazla kırım yapıyor. Aynı zamanda yatay kırım esnasında düşük seviyede titreşimle (10,7 m/s2) çalışan Hilti TE 800 AVR kırıcılar, uzun süreli kullanıma uygun. Muadillerine göre minimum 1,5 kat daha fazla performans ve 2 kat uzun ömre sahip olan Hilti TE 800 AVR kırıcılar, tutma koluna yakın ağırlık merkezi sayesinde optimum denge sağlıyor. Duvar ve döşeme kırımlarında kullanıma uygun olan Hilti TE 800 AVR kırıcılar, hafif tasarımı sayesinde tüm gün kırım yapan işçilerin daha hafif bir makinayla daha rahat ve uzun süre çalışabilmesine olanak tanıyor. Ayrıca Hilti TE 800 AVR kırıcılar, 150 saatlik servis öncesi çalışmayla bakım ve işçilik maliyetlerini de düşürüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.