DOLAR 32,5306
EURO 34,9716
ALTIN 2440,719
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kış sezonunda minimalist etki

    Kış sezonunda minimalist etki
    08.10.2019
    A+
    A-

    Kendine güvenen, sahip olduğu her şeye değer veren ve abartıdan kaçınan kadınlar için tasarlanan MAKSU Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonu nitelikli kumaşları zamansız modellerle buluşturuyor.

    Farkını kaliteli kumaş tercihleri ve incelikli dikim teknikleriyle yansıtan MAKSU’nun Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonunda kendi tarzını açıkça ortaya koymaktan çekinmeyen kadınlar için zarif elbiseler, şık gömlekler ve pantolonlar bulunuyor. Her yerde gördüğü ürünlerin benzerliklerinden sıkılıp, trendleri kendi tarzına göre kişiselleştirerek dolabına entegre eden kadınlar için hazırlanan koleksiyonda kalite anlayışı oturmuş zamansız parçalar ağırlıkta. Giyim koleksiyonuyla uyumlu olarak tasarlanan ve ışık oyunlarıyla dikkat çeken el yapımı aksesuarlar ise bu dengeli görünümün tamamlayıcısı.

     

    Yer yer vintage etkisi taşıyan modern tasarımlar MAKSU için özel olarak hazırlanmış el çizimi desenlerle buluşuyor. Feminen tavrı öne çıkaran zarif bir duruşun hâkim olduğu MAKSU Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonu, etkisinden çıkılamayan yaza göz kırpan pembeleri, sonbaharı karşılayan gri ve sarıların, kışa kucak açan kahve ve hardal tonlarının yanı sıra, çiçeklerle ve grafik desenlerle buluşturuyor. Giyildiğinde üzerinizden adeta akıp gidiyor hissi veren akışkan kumaşlarla tasarlanan gömlek ve elbiseler bu doğal kırılmalar sayesinde şehrin temposu içinde rahat bir görünümün de anahtar parçaları oluyor.

     

    Uzun yıllara yayılan titiz kumaş üretimiyle ve ileri teknolojik koşullarıyla güçlü bir geçmişe sahip olan MAKSU, koleksiyonlarında da anı yaşamayı seven, kendine güvenen ve değer veren modern kadınların eforsuz stiline vurgu yapıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.