DOLAR 32,4436
EURO 34,7553
ALTIN 2442,556
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kişiye özel tasarımlar Levi’s Tailor Shop ile Pandora’da

    Kişiye özel tasarımlar Levi’s Tailor Shop ile Pandora’da
    27.06.2018
    A+
    A-

    Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bünyesinde barındırdığı birçok seçkin markasıyla misafirlerine özel tasarımlara ev sahipliği yapmaya tüm enerjisiyle devam ediyor. Levi’s yeni ve hatta mevcut ürünleri özelleştirmek için özgün tasarım tutkunlarını Panora’ya bekliyor.

    1873’den beri jean modasına yön veren Levi’s, ürünlerini kişisel zevklere göre tasarlamak isteyenlerle, 29 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında Panora AVM’de buluşuyor.

    Kuruluşundan bu yana, jean modasına yön veren markalardan olan Levi’s, bir ilke imza attığı Tailor Shop uygulamasıyla kullanıcılarına ürünlerini kişiselleştirme fırsatı sunuyor. En yeni ve ileri kişiselleştirme trendleriyle donatılan Levi’s Tailor Shop’ta, harf ve yıldız şekilli yamalardan özel tasarım çizimlere, kumaş harfler ve kişisel monogramlardan retro örneklemelere ve zımbalarla yapılan değişikliklere kadar birçok farklı alternatif sunuluyor. Ayrıca dileyenler için jean daraltma, kesme uygulamaları ile sökük tamir işlemleri de uygulanıyor.

    Panora AVM 1. kat akvaryum önünde gerçekleştirilecek Tailor Shop etkinliğinde, jean tutkunları, kendi tasarımlarını uygulayabilecek, ürünleri için özel siparişler verebilecek, aynı zamanda tasarımcıların ve terzilerin çalışmalarını da izleyebilecekler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.