DOLAR 32,5615
EURO 34,9855
ALTIN 2428,251
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Klasik tarzın, modern dokunuşla cesur dansı; Sera Koltuk Takımı

    Klasik tarzın, modern dokunuşla cesur dansı; Sera Koltuk Takımı
    26.09.2017
    A+
    A-

    Belki, durduramazsınız ama meydan okuyabilirsiniz. İleri-geri saramaz ancak zamansız bir yaşam alanı yaratabilirsiniz. İder Mobilya, kreatif bakış açısıyla hayat verdiği tasarımlarıyla zamana meydan okuyor ve zamansız serilere imzasını atıyor. Sera Koltuk Takımı ile sizi bu hareketin bir parçası olmaya çağırıyor.

    Chester akımına modern dokunuşlar

    Her detayıyla iddiasını hissettiren Sera Koltuk Takımı, yaşam alanlarına getireceği solukla bambaşka bir atmosferin kapılarını aralıyor. Dekorasyon anlayışında bir ikon haline gelen chester tarzını başarılı bir şekilde işleyen Sera, zarif formu ve yumuşak geçişleriyle göz alıcı bir kompozisyon sunuyor.

    Kanepelerde kullanılan kapitone detaylar seriye güçlü bir hava katarken incelikle düşünülmüş ahşap ayakları doğanın ruhunu  salonlara taşıyor. Chester akımının öne çıkan karakteristik özellikleriyle klasik gibi görünen bu serinin en dikkat çekici yanı ise modern dokunuşlarla zamansız birer tasarıma dönüşmesi…

    Yaşam alanlarındaki tercihi güçlü ve iddialı tasarımlardan yana olanlar için çok özel bir seçenek oluşturan Sera Koltuk Takımı, stil yönünden olduğu kadar konforlu tavrıyla da ters köşe yapmayı ihmal etmiyor. Rahat minderleri oldukça güzel bir deneyim sunarken, farklı formdaki kırlentleri de koleksiyondaki rahatlığa katkıda bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.