DOLAR 32,4799
EURO 34,8114
ALTIN 2480,984
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Knauf Türkiye’nin 2020 hedefleri büyük!

    02.08.2019
    A+
    A-

    Türkiye inşaat sektörüne damga vuran Knauf Türkiye,  bu yıl 2’inci kez Satış ve Pazarlama Toplantısı düzenledi. Satış, Teknik Satış, Pazarlama, Servis & Akademi, Lojistik, İhracat, Operasyon bölümlerinin de geniş katılımıyla Bolu Gazelle Otel’de gerçekleştirilen toplantıda bu yıl “Değişim” felsefesini benimsediklerini açıklayan Knauf Türkiye yöneticileri, yarıyıl değerlendirmesinin yanı sıra 2019 strateji ve hedeflerini paylaştı.

    Knauf Türkiye, geleneksel Satış ve Pazarlama Toplantısı’nı 26-28 Temmuz 2019 tarihleri arasında Bolu Gazelle Otel’de gerçekleştirdi. Toplantıya Knauf Türkiye Genel Müdürü Ali Türker de katıldı.

    Knauf Türkiye’de “Değişim” rüzgarı

    Knauf Türkiye’nin 2019 ilk dönem performansı ve gelecek hedeflerinin detaylarıyla konuşulduğu toplantının gündemini “Değişim” oluşturdu. Üç gün süren toplantı kapsamında Knauf Türkiye Genel Müdürü Ali Türker tarafından ekibe 2019 yılında Knauf Türkiye’nin değişen genel organizasyon ve satış organizasyonu yapısı buna bağlı yeni dönem çalışma modeli ve stratejileri detaylıca anlatıldı. Tüm ekip yöneticileri de stratejilere yönelik hedeflerini ortaya koydu.

    ResimBuluşma kapsamında ekibe seslenen Knauf Türkiye Genel Müdürü Ali Türker, “Gerek şirketimiz genelindeki organizasyon değişikliği gerek ise satış organizasyonumuzdaki değişiklik ve belirlediğimiz yeni stratejiler ile pazardaki konumumuzu daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.