DOLAR 32,4553
EURO 34,7416
ALTIN 2440,204
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Knights Chronicle 100. Gün kutlamaları başladı

    Knights Chronicle 100. Gün kutlamaları başladı
    21.09.2018
    A+
    A-

    Knights Chronicle oyun dünyasında 100’üncü gününü doldurdu ve bunu, oyunculara sürpriz hediyeler dağıtarak ve oyuna yepyeni bir karakter ekleyerek kutluyor.

    Dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Corp., popüler mobil RPG oyunu Knights Chronicle için “100. Gün Kutlama Etkinliği” düzenliyor ve oyuna yeni eklenen SSR-Derece karakteri tanıtıyor.

    Bir hafta oyna, hediyeleri kazan

    Knights Chronicle, oyunun yayına çıkışının 100’üncü gününü oyunculara çeşitli hediyeler dağıtarak kutluyor. Etkinlikler dahilinde oyuna bir hafta boyunca giriş yapan oyuncular çeşitli miktarlarda Kristal, Altın ve İşarete ek olarak, 4 Yıldız SSR Kahraman Çağırma Bileti ve daha fazla hediye kazanabilecek.

    Yeni kahraman Taryn

    Yeni SSR-Derece Kahraman Taryn’i kazanma etkinliği 20 Eylül 2018 Perşembe günü başlıyor. Oyuncular etkinlik boyunca 6 adet Taryn alabilir. Bunun için tek yapmaları gereken oyunu oynayıp çeşitli görevleri tamamlamak.

    Netmarble Chief Global Officer’ı Seungwon Lee, “Knights Chronicle’ın açılışından beri bizimle birlikte olup oyunun tadını çıkaran her oyuncuya teşekkürlerimizi sunarız. Oyunu daha da iyi ve eğlenceli hale getirmek için güncellemeler ve etkinlikler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.