DOLAR 32,599
EURO 34,7807
ALTIN 2496,968
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Knights Chronicle’a yeni kahramanlar Nix ve Kristian katıldı

    Knights Chronicle’a yeni kahramanlar Nix ve Kristian katıldı
    27.07.2018
    A+
    A-

    Dünyanın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Corp. mobil cihazlar için sıra tabanlı RPG – Oyunu Knights Chronicle için, oyuncalara daha fazla oyun şekli sunan yeni karakterler ile yeni bir zindanı oyuna dahil eden büyük bir içerik güncellemesinin yayınlandığını duyurdu. piyasaya sürdü.

    Güncellemeyle birlikte, saldırıya yönelik kara büyü konusunda uzmanlaşmış, sessiz, yaralı bir kahraman ve Draiden Elitlerinin bir üyesi olan Nix, oyuna katıldı. Oyuncular, “10+1 Çağırma” ile on defa çağırdıktan sonra garantili olarak Nix çağırabilecekler. Onuncu “10+1 Çağırma” ile Nix gruplarına katılacak. Diğer yeni kahraman “Kristian” ise Zor Zindanını tamamlayan tüm oyunculara Demian’ın Yardımcısı ve ışık büyüsünde uzmanlaşmış çok yönlü bir kahraman olarak oyunculara açık olacak.

    Kahraman Değerlendirme sistemi de bu güncellemeyle birlikte ekleniyor. Artık oyuncular kahramanları hakkında yorum yapabilecek ve oyuncuların birbirleriyle görüşlerini paylaşması daha kolay olacak.

    Ödüllü etkinlikleri kaçırmayın

    Bu iki kahramanın gelişini kutlamak için, Katılım Etkinliği bugünden itibaren 30 Ağustos 2018’e kadar devam edecek ve oyunculara bu yedi günün altısında 4 yıldızlı SSR çağırma verilecektir. Etkinliği son günü ödül olarak 200 Kristal verilecektir. Kristan’ın Zor Zindanı ve Julie’nin Zor Zindanı da yarım enerji karşılığında oynanacak

    .

    Knights Chronicle, sıra tabanlı öğeler, güzel Japon animasyonlarından ilham alan savaş sahneleri ve etkileyici bir hikâye gibi, konsollar için çıkan oyunlarda bulunan nitelikler sunuyor.Bu oyun, 100’den fazla kahramanı içeriyor ve Theo ile arkadaşlarının, “Garniel” gezegeninin yok olmasını önlemek için gizli geçmişi çözmelerini anlatan macerayı takip ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.