DOLAR 32,3294
EURO 35,0702
ALTIN 2297,458
BIST 8984,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    KOBİ E-Ticaret Zirvesi KOBİ’lerin dijitalleşmesine katkı sağlamak isteyenleri bir araya getiriyor

    KOBİ E-Ticaret Zirvesi KOBİ’lerin dijitalleşmesine katkı sağlamak isteyenleri bir araya getiriyor
    30.10.2018
    A+
    A-

    Geçen yıl 500’e yakın KOBİ’yi bir araya getiren KOBİ E-Ticaret Zirvesi, 20 Kasım’da ülke ekonomisine katkı sağlamak için KOBİ’leri buluşturuyor. Zirvede 20’den fazla konuşmacı, pazaryerinde satış yapmak, e-Ticarette lojistiğin önemi, sosyal medyadan satış ve e-Ticarette e-Fatura kolaylıkları gibi konu başlıklarını değerlendirecek.

    KOBİ’lerin e-Ticaret ekosistemine katkısını artırmak ve dijitalleşmelerini vurgulamak amacıyla düzenlenen KOBİ E-Ticaret Zirvesi bu yıl ikinci kez gerçekleştiriliyor. 20 Kasım’da InterContinental Istanbul’da organize edilecek KOBİ E-Ticaret Zirvesi’nin dikkat çeken özelliklerinden biri ücretsiz olması.

    Üniversite-Özel Sektör İşbirliğiyle Düzenlenen İlk e-Ticaret Etkinliği

    KOBİ E-Ticaret Zirvesi, Türkiye’nin lider e-Ticaret altyapı sağlayıcısı IdeaSoft ve Google Türkiye ana sponsorluğunda hayata geçiyor. Geçen yıl ilk kez yapılan KOBİ E-Ticaret Zirvesi, üniversite-özel sektör işbirliğinde düzenlenen ilk e-Ticaret etkinliği olarak dikkat çekmişti. 2017’deki zirvenin üniversite destekçisi olan Beykent Üniversitesi, bu yıl da KOBİ E-Ticaret Zirvesi’ne katkı sağlayacak. 500’e yakın KOBİ’nin katıldığı 2017’deki ilk etkinliğe bu sene daha yüksek bir katılım bekleniyor.

    KOBİ E-Ticaret Zirvesi’nde 20’den Fazla Konuşmacı

    20 Kasım 2018 tarihinde InterContinental Istanbul’da gerçekleştirilecek KOBİ e-Ticaret Zirvesi’nde bu yıl 20’den fazla konuşmacı görüşlerini paylaşacak. Konuşmacılar arasında yer alan önemli isimlerden bazıları şöyle: Şebnem Erzan (Google Türkiye, Ortadoğu, Afrika Kanal Satış Yöneticisi), Serkan Yazıcıoğlu (BKM Genel Müdür Yardımcısı),Barbaros Özbuğutu (iyzico CEO’su),Emre Güzer (PayU Türkiye CEO’su), Melike Kara (Turkcell Ödeme Hizmetleri Genel Müdürü)ve Koray Bahar (Foriba CEO’su).

    KOBİ E-Ticaret Zirvesi’nde; pazaryerinde satış yapmak, e-Ticarette lojistiğin önemi, sosyal medyadan satış ve e-Ticarette e-Fatura kolaylıkları gibi konu başlıkları ele alınacak. Öte yandan, etkinlikte bir deneyim alanı da bulunacak ve KOBİ’ler burada yeni ürün ve hizmetleri deneyimleme fırsatı bulacak. KOBİ E-Ticaret Zirvesi’nde sunuculuk görevini ise ünlü şovmen Geveze üstlenecek.

    IdeaSoft CEO’su Seyhun Özkara: E-Ticarete ve KOBİ’lerin dijitalleşmesine ilgi duyanları etkinliğe bekliyoruz

    KOBİ E-Ticaret Zirvesi’ne ilişkin bir değerlendirme yapan IdeaSoft Genel Müdürü Seyhun Özkara, “Geçen yıl ilkini düzenlediğimiz ve 500’e yakın KOBİ’yi bir araya getirdiğimiz E-Ticaret KOBİ Zirvesi’nin bu yıl ikincisini gerçekleştiriyoruz. Etkinlikle KOBİ’lerin dijitalleşmesini çok önemsediğimizi vurgulamak istiyorum. Bu noktada ana sponsorumuz Google Türkiye’nin desteği bizim için çok önemli. Türkiye’de her geçen gün büyüyen e-Ticaret ekosisteminde ve ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla KOBİ’leri bir araya getiriyoruz. Dolu bir programla KOBİ’lerin dijitalleşme sürecinde ihtiyaç duyacakları konu ve konuşmacıları buluşturduk. Katılımın ücretsiz olduğu zirvemize e-Ticarete ilgi duyan bütün KOBİ’leri bekliyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.