DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    KOBİ’lerin hayatını kolaylaştıran yepyeni bir platform

    10.09.2019
    A+
    A-

    İnsan kaynakları ve bordrolama alanına yönelik çözümler sunan Zeta; Personel Yönetimi, İşe Alım Yönetimi, Bordro Yönetimi, Mesai Planlama Yönetimi, Online Raporlama ve İzleme Sistemi (IFAR) gibi perakende sektöründe dijital dönüşüme katkı sağlayacak ZEOPS platformunu hayata geçirdi.

    2004 yılından bu yana insan kaynakları ve bordrolama alanında hizmet veren danışmanlık şirketi Zeta, kurumlarda farklı senaryolara uyum sağlayan ZEOPS platformunu duyurdu. Zeta tarafından yüzde 100 yerli sermaye ile geliştirilen platformun en önemli artılarından biri firmaların sahada satış yapan ekiplerini anlık olarak takip edebilmeleri. Bu yeni oluşum; takip, raporlama ile mesai planlama programları konularındaki işlere özel ayrı bir personel atanmasına gerek duyulmayacak şekilde işlevsel çalışıyor.

    Bununla birlikte saha çalışmalarında atıl süreleri ortadan kaldırarak çalışanların performansının artması platformun en önemli hedefleri arasında yer alıyor. Daha iyi iş sonuçları elde edilmesi için insan kaynakları yönetim sürecinin etkili bir şekilde kullanılmasını sağlayan ZEOPS; zamanlama, iş gücü, performans, satış takip gibi ihtiyaçlara yönelik hızlı cevap veren kullanımı sayesinde kullanıcı dostu bir platform olarak öne çıkıyor.

    Hem işverene hem çalışana fayda sağlıyor

    Zeta Global Genel Müdürü Gökhan Tipi özellikle KOBİ’lere fayda sağlayacak ZEOPS platformuyla ilgili, “KOBİ’lere ve iş verene sağladığı katkının yanı sıra çalışanların da özlük dosyalarına, bordro istatistiklerine direkt ulaşabilecekleri, hızlı izin talep ve takibi yapabilecekleri, satış ve devam performanslarının adil şekilde ölçülebilmesi gibi haklarını takip edebilecekleri bir platform sunuyoruz. KOBİ’lerin İK yönetimini ve iş verimliliğini dijitale taşıyan ZEOPS sayesinde KOBİ’ler bordro, izin, eğitim, harcama, özlük bilgileri gibi birçok konuda şirket çalışanlarına dair süreçlerini rahat ve güvenli bir şekilde yönetebilecekler. Yöneticiler, ihtiyaç duydukları her an çalışanlarına dair öğrenmek istedikleri bilgilere bilgisayar, akıllı telefon ya da tabletlerinden ulaşabilecekler.” dedi.

    Kişiselleştirilmiş ekranda kullanım kolaylığı

    ImageÖzel ekran girişleri ve raporlar, firmalara özel olarak dizayn edilebildiği için 1 ila 15 gün arasında değişen bir sürede istenilen özelleştirmeler yapılabiliyor. Toplu personel yükleme ekranları sayesinde mevcut bilgiler de çok hızlı bir şekilde sisteme entegre edilebiliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.