DOLAR 32,4621
EURO 34,7709
ALTIN 2440,73
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kocaelili çocuklara anlamlı ziyaret

    Kocaelili çocuklara anlamlı ziyaret
    17.12.2018
    A+
    A-

    TEGV Kocaeli Selma – Mesut Kavurt Öğrenim Birimi’nin bu hafta önemli misafirleri vardı. İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu ile eşi Zeynep Emiroğlu öğrenim birimizi ziyaret ederek temsili gönüllülük yaptılar.Kocaelili çocuklarla buluşan yazar Gülten Dayıoğlu ise onlarla keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

    TEGV Kocaeli Selma – Mesut Kavurt Öğrenim Birimi’ni ziyaret eden İzmit Kaymakamı Sayın Ersin Emiroğlu ve eşi Zeynep Emiroğlu önce TEGV Gönüllülük Filmi’ni izleyip,ardından gönüllülerimizle gönüllülük üzerine söyleşi gerçekleştirdiler.Mütevelli Heyeti Üyemiz ve değerli bağışçımız Mesut Kavurt ve eşi Selma Kavurt’un da hazır bulunduğu ziyarette Okuyorum Oynuyorum eğitim programı kapsamında gerçekleştirilen Yaratıcı Okuma etkinliğine katılan Ersin Emiroğlu ve eşi “İskarpin Amca” etkinliğini çocuklarımız ve 2 gönüllümüzle birlikte gerçekleştirdiler.

    Birimimizin bir diğer konuğu ise yazar Gülten Dayıoğlu’ydu. 28 Haziran İlkokulu yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımıyla çok keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Gülten Dayıoğlu; 50 yıllık hayat hikayesini paylaşmanın yanı sıra, katılımcılarla kitap okuma sevgisi ve yazarlığı konusundaki düşüncelerini paylaştı, çocukların sorularını cevapladı.

    Gülten Dayıoğlu’nun Vakfımıza bağış olarak getirdiği 90 kitap kendisi tarafından imzalanarak okulların kütüphanesine verilmek üzere okul idaresine teslim edildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.