DOLAR 32,5556
EURO 34,9611
ALTIN 2458,199
BIST 9878,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kocaman Marine Hamsi ile yaz aylarında lezzetli öğünler

    Kocaman Marine Hamsi ile yaz aylarında lezzetli öğünler
    30.05.2019
    A+
    A-

    Balık severlerin vazgeçemediği lezzetlerden biri olan ‘hamsi’, Kocaman Balıkçılık güvencesiyle sofralarda yer alıyor. Hamsi balığını marine ederek sofraları birer ziyafete dönüştürmenize eşlik eden Kocaman, yaz aylarının da vazgeçilmez markası oluyor.

    Birbirinden lezzetli deniz ürünleriyle takipçilerine seslenen Kocaman Balıkçılık, Hamsi balığını marine ederek sofralarınızın vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

    Eylül ve ekim aylarında, en yağlı ve lezzetli dönemlerinde avlandıktan sonra AB regülasyonlarına uygun olarak kılçıksız fileto halinde işlenen hamsi, balık tutkunlarının vazgeçilmezi arasında yer alıyor. Sade, Kırmızı Biber Soslu, Garnitürlü, Sarımsaklı ve Zeytinli çeşitleriyle her damak zevkine uygun olarak marine edilen hamsiler, kalibre standardı gözetilerek ambalajlanıyor. Kocaman Balıkçılık, tüketicilere gönül rahatlığıyla tüketebileceği hamsi marineyi gramajından fire vermeyecek şekilde sunuyor.

    Karadeniz ve Marmara orijinli büyük kalibre taze hamsiler, 200 gr, 1000 gr ve 2000 gr ambalajlarıyla lezzet tutkunları için Migros, Metro, Carrefour, Macrocenter, Özdilek, Tespo ve Üçler mağazalarında satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.