DOLAR 32,5082
EURO 34,9397
ALTIN 2433,082
BIST 9807,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kocaman ‘Migros İyi Gelecek Festivali’nde

    Kocaman ‘Migros İyi Gelecek Festivali’nde
    04.04.2019
    A+
    A-

    Kocaman Balıkçılık, birbirinden lezzetli donmuş ve marine deniz ürünleriyle, gıdadan kozmetiğe, temizlikten zücaciyeye, tekstilden elektroniğe kadar on binlerce ürüne ev sahipliği yapan Migros İyi Gelecek Festivali’ne katılıyor. 5-7 Nisan 2019 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde ilk kez düzenlenecek olan festival kapsamında Kocaman, karides söğüş, jumbo söğüş, ahtapot söğüş, torik lakerda ve deniz ürünleri salatası ile yer almak için gün sayıyor.

    Gıdadan kozmetiğe, temizlikten zücaciyeye, tekstilden elektroniğe kadar on binlerce ürüne ev sahipliği yapmaya hazırlanan Migros İyi Gelecek Festivali, İstanbul’da ilk kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

    Migros İyi Gelecek Festivali kapsamında Kocaman Balıkçılık, karides söğüş, Jumbo söğüş, ahtapot söğüş, torik lakerda ve deniz ürünleri salatası ile festival katılımcılarını ve ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanıyor. Yerli ve yabancı sektör lideri markaların yanı sıra sektör profesyonelleri ve yurt içi & yurt dışı katılımcı ve ziyaretçiler ile aynı çatı altında buluşacak olan Kocaman Balıkçılık, B5/J18 numaralı stantta sektör temsilcileriyle fikir alışverişinde de bulunacak.

    Festivalin ilk gününde düzenleyeceği tadım etkinliğiyle de Migros İyi Gelecek Festivali’ne damga vurmaya hazırlanan Kocaman Balıkçılık, en lezzetli deniz ürünleriyle sektördeki gücünü ortaya koyuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.