DOLAR 32,5033
EURO 34,8698
ALTIN 2485,593
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kocamın Nişanlısı kapalı gişeyi sevdi

    Kocamın Nişanlısı kapalı gişeyi sevdi
    28.11.2017
    A+
    A-

    Sevtekin Fikir ve Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen Sadık Şendil’in yazdığı ve Ferdi Merter’in yönettiği “Kocamın Nişanlısı” tiyatro oyununun galası Profilo Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

    Oyun öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kocamın Nişanlısı oyuncuları; ”Bizim için son derece özel bir gece. Bu oyun geçtiğimiz yıl hangi şehirde sahnelense kapalı gişe oynadık. Biz ekip olarak bu kapalı gişe olayını çok sevdik. İnşallah bu senede kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dediler.
     
    Karısından boşanmadan önce başka kadınla nişanlanan bir adamın yaşadığı olayları anlatırken izleyicisine kahkaha dolu anlar sunan oyuna Arzu Yanardağ’ın yerine dahil olan eski manken Deniz Pulaş, performansı ile seyircilerden tam not aldı.
     
    Kadrosunda Mehmet Çepiç, Tuğba Özay, İpek Tenolcay, Serdar Sevtekin, Fatih Ayhan, Aslı Kökçe ve Deniz Pulaş’ın yer aldığı oyunu izlemeye gelen misafirler arasında Asena, Ayça İnci, Ayçin İnci, Sevilay Öztürk, Sibel Gökçe, Nuri Alço ve usta oyuncu Deniz Gökçer gibi isimlerde yer aldı.
    Tuğba Özay, Deniz Pulaş, İpek Tenolcay ve Aslı Kökçe gibi eski modellerin oyunculuk konusundaki hünerlerini sergilediği oyunun sonunda kendilerini bu özel gecede yalnız bırakmayan dostları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmeyen Kocamın Nişanlısı oyuncuları, geceyi tebrikleri kabul ederek sonlandırdılar.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.