DOLAR 32,5833
EURO 34,805
ALTIN 2501,225
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kocamın Nişanlısı’na Nazar Boncuğu 41. oyun İstanbul’da

    Kocamın Nişanlısı’na Nazar Boncuğu 41. oyun İstanbul’da
    06.04.2017
    A+
    A-

    Kültürel farklılıklarından dolayı ayrılmak üzere olan bir karı kocanın hikayesini anlatan ve kadrosunda Mehmet Çepiç, Tuğba Özay, İpek Tenolcay, Serdar Sevtekin, Fatih Ayhan, Aslı Kökçe ve Arzu Yanardağ gibi ünlü oyuncuların yer aldığı ‘Kocamın Nişanlısı’, 41. oyununu 9 Nisan Pazar günü Profilo Kültür Merkezi’nde oynayacak.

    Sevtekin Fikir ve Sanat Atölyesinin, sahnelendiği her ilde izleyicileri kahkahaya boğan ‘Kocamın Nişanlısı’ oyunu, Türkiye turnesinde il il seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. 41. oyununu İstanbul seyircisinin önünde oynayacak olan ‘Kocamın Nişanlısı’ ekibi; güzel ve kalabalık bir turne programı geçirdiklerini ve 41. Oyunlarını İstanbul’da oynayacak olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

    Sadık Şendil’in yazdığı, Ferdi Merter’in yönettiği ‘Kocamın Nişanlısı’ karısından boşanmak üzere olan bir adamın, boşanmadan önce başka bir kadınla nişanlanması ve karısının bunu öğrenmesi üzerine boşanmaktan vazgeçmesiyle başlıyor ve seyirciye eğlenceli anlar yaşatıyor.

    TARİH: 9 Nisan Pazar
    SAAT: 18:00
    YER: Profilo Kültür Merkezi Büyük Sahne

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.