DOLAR 32,5385
EURO 34,9512
ALTIN 2456,321
BIST 9884,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koçtaş Kart’lılara özel ev interneti kampanyası

    Koçtaş Kart’lılara özel ev interneti kampanyası
    26.09.2017
    A+
    A-

    Ev geliştirme sektörünün lideri Koçtaş, Millenicom ile yaptığı işbirliği kapsamında internet tutkunu müşterilerine çok özel fırsatlar sunuyor. Yaşam alanında geçirdiği zamanı güzelleştirmek isteyenlere çözümler sunan Koçtaş Kart ile ev interneti sadece 46,99 TL’den başlayan ayrıcalıklı fiyatıyla sizleri bekliyor. 

    Yaşam alanlarını güzelleştirerek mutlu olmak isteyenlerin adresi Koçtaş, internet tutkunu müşterilerini mutlu edecek bir kampanya düzenliyor. 31 Ekim tarihine kadar geçerli olacak kampanyada, sınırsız ADSL, VDSL ve Fiber internet paketleri Koçtaş Kart müşterilerine özel olarak çok uygun fiyatlarla sunuluyor.

    Koçtaş mağazalarında satılan ürünlerde indirim ve çeşitli hizmetlerde avantaj sunmasının yanı sıra Koçtaş Kart, müşterilerinin hayatını güzelleştirecek farklı alanlarda da kolaylık sağlıyor. Koçtaş Kart’a sahip olarak, 92 TL yerine sadece 46,90 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla sınırsız ve kesintisiz internet keyfine hemen başlayabilirsiniz.

    Bu uygun fiyata ek olarak ücretsiz aktivasyon, ücretsiz kurulum ve 200 TL’ye kadar taahhüt bozma bedeli de bulunan kampanya ile ilgili detaylı bilgiye koctas.com.tr adresinden ve 0850 333 0333numaralı Millenicom çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.