DOLAR 32,3149
EURO 35,1092
ALTIN 2294,008
BIST 9049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koçtaş’tan yeni yılda kaçırılmayacak ev yenileme fırsatı

    Koçtaş’tan yeni yılda kaçırılmayacak ev yenileme fırsatı
    14.11.2017
    A+
    A-

    Koçtaş, evlerde yenilenme hareketi başlatacak büyük yılbaşı çekilişi ile 2017 yılını uğurluyor. Koçtaş, Milli Piyango tarafından gerçekleştirilecek çekiliş ile Koçtaş Kart kullanarak 75 TL ve üzeri alışveriş yapan 64 talihli müşteriye toplam 240.000 TL değerinde hediye çeki sunuyor. Koçtaş’ta ilk kez gerçekleştirilecek bu dev yıl sonu kampanyasından yararlanmak için, 31 Aralık’a kadar en yakın Koçtaş veya Koçtaş Fix mağazasını ziyaret ederek, yeni yılda evinizi baştan sona yenileme fırsatını yakalayabilirsiniz.

    Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, bugüne kadar gerçekleştirdiği en büyük yılbaşı çekilişi ile 2018 yılını dev bir kampanya ile karşılıyor. Koçtaş ilk kez gerçekleştirilecek kampanya ile evleri güzelleştirirken yeni yıl coşkusunu da ikiye katlıyor. Kampanyadan yararlanarak evlerini yenilemek isteyenler, 15 Kasım – 31 Aralık 2017 tarihleri arasında Koçtaş veya Koçtaş Fix mağazalarından Koçtaş Kart ile yapacakları 75 TL ve üzeri her alışverişlerinde 1 çekiliş hakkı kazanıyor.

    Milli Piyango tarafından gerçekleştirilecek çekiliş sonrası Koçtaş’tan alışveriş yapan 1 kişiye 30 bin TL’lik, 3 kişiye 20 bin TL’lik, 10 kişiye 10 bin TL’lik, 50 kişiye ise 1.000 TL’lik olmak üzere tam 64 kişiye toplam 240.000 TL’lik hediye çeki armağan edilecek.

    Yeni yılı yepyeni bir ev ile karşılamak isteyenler, Koçtaş Kart ile yapacakları 75 TL ve üzeri her alışverişlerinde şanslarını artırıyor. Toplam 240.000 TL değerinde hediye çeki ayrıcalığının ilk kez sunulduğu bu dev kampanyadan yararlanmak için 31 Aralık’a kadar en yakın Koçtaş veya Koçtaş Fix mağazasını ziyaret ederek, yeni yılda evinizi baştan sona yenileme fırsatını yakalayabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.