DOLAR 32,5696
EURO 34,9084
ALTIN 2427,402
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kolay temizlenen Comfort boyayla lekesiz ve pürüzsüz duvarlar

    Kolay temizlenen Comfort boyayla lekesiz ve pürüzsüz duvarlar
    15.05.2020
    A+
    A-

    İnsan ve çevre dostu iç cephe boyaları ile yaşam alanlarının havasını değiştiren Bi’Boya, özel formüllü Kolay Temizlenen Comfort ile duvarlardaki çizilme ve leke sorununa çözüm getiriyor. Özel teknoloji ile geliştirilen, ipek mat dokusu ile duvarlarda pürüzsüz bir dokunuş hissi yaratan ürün, özellikle izolasyon sürecinde çocuklarının evdeki duvarları tuval olarak kullanmasında endişe eden ailelere büyük kolaylık sağlıyor. Siz de, çocuk odaları başta olmak üzere evinizde leke itici, su bazlı Comfort’u tercih ederek, hem onlara sağlıklı mekanlar yaratabilir hem de yaratıcılıklarının önünü açabilirsiniz.

    COVİD-19 salgını, ülkemizde milyonlarca insanın eve kapanmasına neden oldu. Bu dönem hiç şüphesiz en çok da yazmayı, çizmeyi ve sürekli hareket halinde olmayı seven çocukları etkiledi. Geliştirdiği ürünler ile yaşam alanlarını güzelleştiren Türkiye’nin yenilikçi ve yaratıcı boya markası Bi’Boya, özel formüllü Kolay Temizlenen Comfort ile duvarlardaki leke ve çizilmeleri sorun olmaktan çıkarıyor.

    Bi’Boya tarafından özel teknolojiyle tasarlanıp geliştirilen leke itici, su bazlı iç cephe boyası Comfort, özellikle izolasyon sürecinde çocuklarının duvarları tuval olarak kullanmasında endişe eden ya da duvarlarındaki leke, iz konusunda hassas olan ailelere büyük kolaylık sağlıyor. İpek mat dokusu ile duvarlarda pürüzsüz bir dokunuş hissi yarattan Kolay Temizlenen Comfort, boya özelliklerini bozmadan lekeleri kolayca çıkartıyor, hatta yüzeyde bir gün boyunca kalmış lekeleri dahi mükemmel şekilde temizleme imkan veriyor.

    İçeriğindeki saf akrilik bağlayıcı ve leke iticilik özelliği ile çay, kahve, meyve suyu, is, çimen, çamur, ruj, toz, parmak izi vb. lekelerin kolayca silinebilmesini sağlayan Comfort, rulo izi bırakmadığı gibi, rötüşleri de belli etmiyor. Üstün örtme gücünün yanında içeride oluşan nemi de dışarıya atarak duvarların nefes almasını sağlayan ürün, solvent içermediği ve su ile seyreltildiği için de kokmuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.