DOLAR 32,6004
EURO 34,8079
ALTIN 2488,362
BIST 9464,2
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koleksiyon yaşam ve ofis alanlarını aydınlatıyor

    Koleksiyon yaşam ve ofis alanlarını aydınlatıyor
    11.07.2018
    A+
    A-

    Yaşam alanlarına sunduğu estetik bakış açısı ve ergonomi ile tasarım dünyasını etkisi altına alan Koleksiyon yaşam alanları ve ofisler için tasarladığı aydınlatma ürünleriyle girdiği her ortamda farklı hikayelerin yaşanmasına ilham veriyor.

    Yüksek kaliteyi zarif tasarımlarla birleştiren Koleksiyon, birbirinden şık ve fonksiyonel ürünleriyle yaşam alanlarında ve ofislerde yerini alıyor.

    Koleksiyon’un kurucusu mimar Faruk Malhan’ın özel tasarımları yanı sıra Tasarım Vakfı ve tasarımcılarla yapılan ortak yaratım çalışmaları sonucunda ortaya çıkan Koleksiyon aydınlatmaları cam yanında porselen, ahşap ve keçe gibi malzemeleri bir araya getiriyor.

    Bir bölümü Mezopotamya gibi önemli antik bölgelerin hikayelerini modern bir dille günümüze taşırken bir bölümü de güncel tasarım yaklaşımlarından besleniyor.

    Koleksiyon yaşam alanları ve ofisler için tasarladığı aydınlatma ürünleriyle girdiği her ortamda farklı hikayelerin yaşanmasına ilham veriyor.

    Lambader, masaüstü ve avize modelleriyle; renkli, sade, oryantalist ya da fütüristik seçenekleriyle yaşam alanlarını aydınlatan Koleksiyon, farklı tarz ve zevklere uygun geniş yelpazesiyle çözüm sunuyor.

    Farklı modellere sahip olan ve hepsinin ayrı hikayeleri bulunan Koleksiyon aydınlatma ürünlerikendine özgü karakterleriyle bulundukları ortamda fark yaratıyor.Afya, Alav ve Kor, Derin, Eskice modellerinin lambader; Asha, Feshia, Maral, Sharma, Tulita modellerinin masaüstü çözümler sunduğu seride Aida sarkıt ve masaüstü, Terra sarkıt, Nur ise avize olarak tasarım boyutu kazanıyor.

    Koleksiyon’un en çok tercih edilen aydınlatma ürünlerinden biri olan Maral, esini, sadeliği, duruşu, dengesi ile ifade buluyor. İleri teknolojiyi temsilen ‘LED’ ışığın, doğayı temsilen ‘ağaç işçiliği’nin birlikteliği ile sunulan Maral, masaüstü çözümlerde hem ev hem de ofislerde tercih ediliyor.

    Sharma modeli ise, tek tek elde şekillendirilen soyut desenler ve dikişsiz parçalardan oluşan bir tasarımla hayat buluyor. UNESCO Yaşayan İnsan Hazinesi ünvanına sahip Mehmet Girgiç’in keçelerini hazırladığı Sharma’nın tasarımında Faruk Malhan ve heykeltraş Derviş Ergün’ün imzası bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.