DOLAR 32,3261
EURO 35,1758
ALTIN 2244,172
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Konya Yolunda cadde ruhu hayat buluyor

    Konya Yolunda cadde ruhu hayat buluyor
    13.03.2018
    A+
    A-

    Ofisleriyle olduğu kadar kiralanabilir cadde mağaza ve dükkânlarıyla da Ankara’ya yeni bir soluk getiren Yıldırım Kule, birçok küresel firmayı bünyesinde barındıracak.

    Konya yolunda hayata geçen Yıldırım Kule projesinin ofisleriyle olduğu kadar cadde mağazaları ve dükkânlarıyla da adından söz ettireceğini söyleyen Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “Toplamda 46.000 metrekare inşaat alanının 21 bin metrekaresini ticari alan olarak tasarladık. Yıldırım Kule ’de cadde mağaza olarak ayırdığımız kısım 8 bin metrekare. 250 metrekareden 2.500 metrekareye kadar cadde mağaza ve dükkan seçeneği ile Yıldırım Kule ’de kazanç ve akıllı yatırımın kapılarını aralıyoruz” açıklamasında bulundu.

    Dünya Markaları Yıldırım Kule’de

    Konya yolu cepheli 13 Cadde mağaza ve Gökkuşağı Cadde cepheli 12 dükkânın Yıldırım Kule’de yer aldığını hatırlatan Zafer Yıldırım ‘’Özsüt, Volvo, Autowax, Cepax, SshangYoung Boran Otomotiv gibi prestijli ve güvenilir firmalar ile anlaştık. Dünya devi bir kahve markası olan Starbuck ile de Türkiye’nin en büyük şubesine ev sahipliği yapmak için anlaşma sağladık. İki kurumsal mobilya firmasıyla görüşmelerimiz devam ediyor. Gökkuşağı cadde cepheli dükkânlarımız için bir marketler zinciri ve bir de kuru temizleme firması ile görüşüyoruz” dedi. Kiralanabilir sınırlı sayıda cadde mağaza kaldığının da altını çizen Zafer Yıldırım sözlerine şunları ekledi: “Anlaşma sağlayacağımız firmaları seçerken kaliteli hizmet noktasından ödün vermiyoruz. Cadde mağazalarımızda bu çizgiyi koruyarak birçok sektörü bünyemizde barındırmayı amaçlıyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.