DOLAR 32,3367
EURO 35,1827
ALTIN 2246,672
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kordsa Amerika yatırımını destekliyor

    Kordsa Amerika yatırımını destekliyor

    Lastik, kompozit ve inşaat güçlendirme teknolojileri pazarının küresel oyuncusu Kordsa, Amerika pazarına olan yatırımını destekledi. Kordsa’nın ABD’deki şirketi Kordsa Incorporated, Lüksemburg menşeili INVISTA S.à r.l. firmasının Amerika’nın Tennesee eyaletindeki Chattanooga tesisini satın aldı. Kordsa bu yeni tesisle Amerika pazarındaki liderliğini korumayı hedefliyor.

    Sabancı Holding iştiraklerinden Kordsa, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki şirketi Kordsa Incorporated’in, Invista Corporation firmasının Tennesee eyaletinde Chattanooga bölgesindeki tesisini satın aldı. Kordsa’nın Amerika’daki tesislerinin devamlılığını sağlayacak bu alımla birlikte daha önce Invista’nın ve Kordsa’nın bulunduğu arazi ve içindeki mevcut altyapı, enerji üretim istasyonu, tuz ve polimer üretim hatları Kordsa Inc bünyesine dahil oldu. Gerekli izinlerin tamamlaması ve devrin gerçekleşmesi ile birlikte Kordsa 4,000,000 Dolar karşılığında tesisi bünyesine katacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.