DOLAR 32,3372
EURO 35,1762
ALTIN 2242,034
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Korona, gayrimenkulde Al-Sat-Kirala’yı dijitale taşıdı

    Korona, gayrimenkulde Al-Sat-Kirala’yı dijitale taşıdı
    27.03.2020
    A+
    A-

    Koronavirüs önlemleri çerçevesinde #evdakal çağrısına uyduğumuz bugünlerde mevcut satılık ve kiralık portföyünün tüm detaylarını drone çekim videolar ile sosyal platformlardan hem alıcı hem de satıcıya ulaştıran Kristal Türkiye, gayrimenkul danışmanlığının tüm süreçlerini dijitale taşıyarak bu dönemde de en hızlı ve aktif bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor.

    “E-TAPU İLE ONLİNE AL-SAT SÜRECİ SORUNSUZ İŞLİYOR”

    Korona salgını nedeniyle ikametlerinde uzun süre geçirenler evlerinin durumunu gözden geçirme vakti bulduklarına dikkat çeken Kristal Türkiye Yönetim Danışmanı Zennure Özen,” Lokasyondan, yeterli oda sayısı bulunup bulunmadığına kadar her konu detaylı olarak konuşuluyor ve değerlendiriliyor evde kaldığımız bu süreçte. Özellikle nüfus yoğunluğunun azalmasının sağladığı sosyal mesafenin avantajı bir kez daha önem kazandı. Vatandaşlarımız iskan yoğun semtlerden, arazi yoğun semtlere taşınmak istiyor. Bu süreçte gayrimenkulde alım-satım ve kiralama taleplerini dijital ortamda alıyoruz ve E-tapu’da bulunan tüm imkanlardan faydalanılarak sonuçlandırıyoruz” dedi.

    “HER PORTFÖY ÖNCE DEZENFEKTE EDİLİYOR”

    Gayrimenkul Al-Sat-Kirala sürecini tamamen dijitale taşıdıklarını belirten Zennure Özen, “Koronavirüs önlemleri nedeniyle alıcı evinden dışarı çıkamıyor, alıcının ihtiyacına cevap veren portföyleri link olarak gönderiyoruz. Danışmanlık alan danışanlarımız sanal ortamda konut, ticari ya da arazi fark etmeden portföyümüzdeki tüm alanları video imkanı ile geziyor, görüyor. Daha onra kıymetli evrak sürecine geçiliyor. Tapu ile ilgili online hizmetleri kullanıyoruz. Hiçbir zorluk yaşamıyoruz. Portföylerimizi online olarak yönlendirdiğimiz dezenfekte ekibi ile temizlettirip, anahtarlarını yenilettirip alıcıya ya da kiracıya teslim ediyoruz” diye konuştu.

    “GÜNCEL “DRONE” ÇEKİMLERİ İLE EVDEN ÇIKMADAN GAYRİMENKULÜ GÖRME İMKANI

    Kristal Türkiye’nin, korona günlerinde emlak, arazi ve ticari mülk alım-satım’da tüm operasyon süreçlerini dijital platforma taşıdığını belirten Zennure Özen, “Seyahat kısıtlaması ile evde kalan herkes beğendiği gayrimenkulü e-tapu ile satın alabiliyor. Biz online aktivitemiz “KR Ring” ile her pazartesi online “Al-Sat-Kirala”  yapıyoruz. Her salı “KRx Profesyonel” ile deneyim paylaşımı yapıyoruz.  Her çarşamba “KR Safari” ile portföyümüzü drone çekim videoları üzerinden danışmanlarımız ve danışanlarımız ile birlikte geziyoruz. Portföyümüzü sadece fotoğraf olarak sunmadığımız için, videolarımız ile, yaşadığımız bu zor süreçte de gayrimenkul danışmanlığı hizmetimizde alım-satım ya da kiralama olarak sonuca gidebiliyoruz.  Sadece mülkün ya da arazinin olduğu fotoğrafın değil, tüm çevrenin detaylı olarak görülebilmesi için “Drone” çekimleri yaptırıyoruz. Dijital Gayrimenkul Danışmanlığı’nda video ile yaptığımız detaylı sunum ile birlikte değerli evrakların sunumu sonrasında vatandaşlarımızın gayrimenkulde seyahat etmeden alım-satım yapabilmelerini sağlıyoruz” diye konuştu.

    ADIM ADIM DİJİTAL GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI:

    1. Danışma talebini web sitemiz üzerinden ya da telefonla alıyoruz. Telefonla ulaşıp danışanımız ile bir randevu oluşturuyoruz. Online toplantıda ihtiyaç analizi yapıyoruz ve ihtiyaca cevap verecek gayrimenkule kavuşmaları için planlama yapıyoruz.
    2. Müşterilerin WhatsApp ve maillerine ihtiyaçlara cevap veren portföyleri link olarak gönderiyoruz. Drone çekim video ve fotoğrafları da iletiyoruz.
    3. Beğendikleri portföyler için sanal turlar düzenleyip 360 derece sanal turlara katılmalarını sağlıyoruz.
    4. Mülkü yerinde görmek istediklerinde tüm hijyen kurallarına uygun olarak, maskemizle, eldivenimiz ile görüşmeye gidiyor, sosyal mesafeyi koruyarak en güvenli şekilde hizmet veriyoruz.
    5. Karar verildiğinde teklifi e-mail yoluyla gönderiyorlar.

    E-tapu’da bulunan tüm imkanlardan faydalanmalarını sağlıyoruz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.