DOLAR 32,4876
EURO 34,8285
ALTIN 2450,523
BIST 9881,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koton Baby Koleksiyonu yeni sezona sıcacık bir giriş yapıyor

    Koton Baby Koleksiyonu yeni sezona sıcacık bir giriş yapıyor
    26.09.2018
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM Meydan Çarşı ve -1 Çarşı Katı’nda bulunan Koton Sonbahar-Kış Baby Koleksiyonu, bebeklerin enerji dolu dünyasını yansıtan tasarımlarıyla soğuk kış günlerini ısıtmaya devam ediyor. Canlı renkleri, eğlenceli karakterler ve sevimli grafiklerle buluşturan koleksiyon bu sezon da annelerin ilk tercihi olmaya aday.

    Koton Baby Koleksiyonu, bebeklerin hareketini sınırlamayan birbirinden eğlenceli tasarımlarıyla yeni sezona giriş yapıyor. Hem kız hem de erkek bebekler için birbirinden sevimli grafikler, eğlenceli çizgi film karakterleri, harf aplikeleri, kapitone çeşitleri, tül ve dantel detaylarla bezeli yeni koleksiyon, bu sezon da bebeklere rahatlığı ve şıklığın en sevimli halini birlikte sunuyor.

    Tütüler, fırfırlı bluzlar, kalp baskılı jile ve salopet elbiseler, Koton’un kız bebek koleksiyonunda yerini alıyor.Pembenin farklı tonlarının hakim olduğu koleksiyonda kız çocuklarının favorisi salopetlerde, erkek giyiminden esinlenilerek hazırlanan ince çizgili desenlerin sevimli resimlerle hareketlendiği siyah – beyaz versiyon da bulunuyor.

    Erkek bebekler için ise yumuşak jarse kumaşların kullanıldığı eşofman altları, sweatshirtler ve askılı slim fit kot pantolonlar bu sezon da koleksiyonun vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. Rahatlığı ve eğlenceli tasarımlarıyla tercih edilen salopetler, yumuşacık triko dokusu ve sonbahardan ilham alan grafiklerden oluşan uzun kollu tişörtlerle kombinleniyor.

    Bebekleri sıcacık tutan eğlenceli puf montlar Koton Baby Koleksiyonu’nda

    Koton Baby Koleksiyonu’nda kız ve erkek bebekler için özel olarak tasarlanan puf montlar, kış soğuklarında bebeğinizi sıcacık tutarken eğlenceli ve hareketli detaylarıyla içinizi ısıtacak. Yoğun yeşil ve mavi gibi parlak renklerin ön plana çıktığı koleksiyonda, büyük gözlü, koca kulaklı komik çizgi film karakterlerini canlandıran aplikeler ve çeşitli kapitone detaylı kapüşonlar yeniden hayat buluyor. Pelüş ve yumuşacık kumaştan tasarlanan ceketler minik ayıcık kulak detayıyla bu sezonun trendleri arasında.

    Kız bebekler için tasarlanan kot ceketler, dantel ve resimli sırt detaylar Koton Baby Koleksiyonu’nda yeniden yorumlanıyor. Bu sezonun trendi olan gül kurusu, gümüş gibi metalik tonlar koleksiyonun renk skalasını oluşturuyor.

    Bu sezon da triko giyimde trend olmaya devam eden kamuflaj, logo ve slogan detaylarıyla güncellenerek erkek bebek koleksiyonunun sevimli parçaları arasında yerini alıyor.Koleksiyonun bir diğer sevimli parçası ise kapüşonunda cool yazan ve altında kolej harfleri aplikesi bulunan eşofmanlar. Sarı rengiyle dikkat çeken ikili setin, dinozor resimli ve çizgi film figürlü modelleri de bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.