DOLAR 32,5359
EURO 34,914
ALTIN 2436,577
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koton Bronz Effie’nin sahibi oldu

    Koton Bronz Effie’nin sahibi oldu
    11.05.2018
    A+
    A-

    Koton, ünlü sanatçı Teoman ve marka yüzü Fahriye Evcen’in rol aldığı Paramparça ve Beyaz Jean reklamlarıyla Bronz Effie ödülüne layık görüldü.

    Türkiye’nin moda ve trend öncüsü Koton, Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği’nin, Effie Worldwide Inc. iş birliğiyle düzenlediği 10. Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması’nda “Moda-Tekstil-Aksesuar” kategorisindeki Bronz Effie’nin sahibi oldu.

    En etkili reklam ve pazarlama iletişimi kampanyalarının ödüllendirildiği Effie 2018’in kazananları, sektörün önde gelen isimleri, akademisyenler ve profesyonel marka yöneticilerinden oluşan 17 kişilik jüri heyeti tarafından belirlendi. Değerlendirmenin hedefler, fikir, uygulama ve iş sonucu dikkate alınarak, çok yönlü bir biçimde gerçekleştirildiği Effie Ödül Töreni’nde Koton adına ödülü Pazarlama Müdürü Abide Turan, Pazarlama ve Görsel İletişim Müdürü Büşra Miray Müftüoğlu ve Kurumsal İletişim Müdürü Ulaş Altuner teslim aldı.

    Türkiye’nin en prestijli reklam ve pazarlama ödüllerinden birine sahip olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten marka temsilcileri ‘Başta reklam ajansları TBWA olmak üzere, Paramparça reklam filminde rol alan ünlü şarkıcı Teoman’a ve bir buçuk yıl içinde 10’dan fazla başarılı reklam filmine imza attıkları marka yüzü Fahriye Evcen’e teşekkür ederiz.’ dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.