DOLAR 32,4458
EURO 34,7538
ALTIN 2439,845
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koton Partywear Koleksiyonu ile yılbaşı partisinin yıldız stilleri belirleniyor

    Koton Partywear Koleksiyonu ile yılbaşı partisinin yıldız stilleri belirleniyor
    04.12.2017
    A+
    A-

    Koton Partywear Koleksiyonu, yeni yılda stiliyle parlamak isteyenlerle buluşuyor. Türkiye’nin önde gelen tasarımcılarıyla çok özel iş birliklerine imza atan Koton, “Dilek Hanif for Koton” ve “Zeynep Tosun for Koton” koleksiyonlarıyla yılbaşı gecesine özel her tarza uygun şık alternatifler sunuyor.

    Koton, 2017-2018 Sonbahar-Kış Partywear Koleksiyonu ile yılbaşı partisinin yıldız stillerini belirliyor. Yeni yıla tarzıyla imzasını atmak isteyenler için birbirinden şık ve farklı alternatifler sunan Koton, tasarımcı iş birlikleriyle de ön plana çıkıyor. Türkiye’nin en önemli tasarımcıları Koton Partywear Koleksiyonu’nda bir araya geliyor.

    Dilek Hanif for Koton Koleksiyonu altıncı sezonunda romantik ve şık tasarımlardan oluşurken bu sezonun sürpriz iş birlikleri arasında yer alan Zeynep Tosun for Koton’un ilk koleksiyonu yeni yıl partisinin dikkat çekici tarzlarını oluşturuyor.

    Sezonun Sürpriz İş Birliği; Güçlü ve İddialı Tasarımlarıyla Zeynep Tosun for Koton Koleksiyonu

    Moda ve trend öncülüğü iddiasıyla tasarım dünyasının önde gelen isimleriyle iş birlikleri gerçekleştiren Koton’un bu sezonki en büyük sürprizlerinden biri Zeynep Tosun for Koton Koleksiyonu oldu. Güçlü tasarımlarıyla iddialı stiller oluşturan Zeynep Tosun’un, Koton için hazırladığı tasarımları yılbaşı gecesinin yıldızı olmak isteyenlerin tercihi oluyor.

    Geniş kesim kollar ve kat kat volanlı silüetlerin nakışlı kumaşlarla buluştuğu Zeynep Tosun for Koton Koleksiyonu’nda, tasarımların ruhuyla bütünleşen kadife, krep, dantel ve payetli kumaşlar kullanılıyor. Siyah, kırmızı ve lacivert renklerinin kullanıldığı tasarımlarda omuz detayları da dikkat çekiyor. Zeynep Tosun for Koton Koleksiyonu midi ve mini elbise tasarımlarıyla yeni yılın ilk ışıklarına kadar eğleneceklere onlarca seçenek sunuyor…

    Siyah Zerafet; Dilek Hanif for Koton Koleksiyonu

    Dilek Hanif for Koton Koleksiyonu yeni yıla romantik tasarımların şıklığında girmek isteyenlerin radarına girmeye hazır! Kış Bahçesi teması altında hazırlanan koleksiyonda dantel ve ince düşünülmüş çiçek işlemeler yer alıyor. Siyah renginin hakimiyet gösterdiği koleksiyonda dantel elbiselerin üzerine işlenmiş yıldız, puantiye detayları dikkat çekerken güçlü kalıbı ve duruşuyla tulum tasarımı da yılbaşı gecesinin anahtar parçaları arasında gösteriliyor.

    Koton Partywear Koleksiyonu her tarza uygun tasarımları, Dilek Hanif ve Zeynep Tosun gibi güçlü tasarımcı koleksiyonları ile seçili Koton mağazalarının yanı sıra online alışverişin adresi koton.com’da ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.