DOLAR 32,599
EURO 34,7891
ALTIN 2495,294
BIST 9468,6
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koton’la Okula Dönüş Başladı

    Koton’la Okula Dönüş Başladı

    Kent Meydanı AVM Meydan Çarşı ve -1 Çarşı Katı’nda bulunan

    Koton, bu sene okula dönüş dönemini her yaşa uygun koleksiyonları ile karşılıyor. Gençlere ve çocuklara yönelik, en trend parçalardan oluşan, okul stiline uygun bir koleksiyon hazırlayan Koton, okula dönüş için geri sayımı başlatıyor.

    Koton bu sezon, hem çocuklara hem de gençlere özel tasarımları ile okula dönüş dönemini karşılıyor. En yeni trendleri yansıtan modeller, renkli ve eğlenceli bir okul stili sunuyor.

    Trendlerle zenginleşen bir okul stili

    Gençlere yönelik tasarımlar bu sene Avrupai bir stil sunuyor. Sezonun trendi olan modern çizgileri genç bir stil ile birleştiren koleksiyon, okula dönüş döneminde modern ve birbirinden renkli giyim alternatifleri oluşturuyor.

    Tasarımlarda sıra dışı renk birlikteliklerinin hakim olduğu parçalar dikkat çekiyor. Koleksiyon özellikle, retro izler taşıyan turuncu ve kahverengi gibi sonbahar renkleri ile öne çıkıyor.

    Kadifenin de önemli bir yere sahip olduğu koleksiyonda, orantısız kalıplar, büyük beden gömlekler, kürk görünümlü detaylar ve jakar desenli trikolar ile hem çocuklar hem de gençler için alternatif bir okul giyimi yaratılıyor.

    Okula dönüş temasını en eğlenceli haliyle sunan, slogan ve mesajlarla süslenen modeller, koleksiyonu zenginleştirirken dinamik ve genç bir görünüme de imkan tanıyor.

    Çocuklar için hazırlanan koleksiyonda yer alan pantolonlar, elbiseler, montlar ve sweatshirtler, metalik parıltılar, simli parlak kumaşlar ve payetli baskı detayları ile farklılaşıyor.

    Koleksiyondaki renkli montlar, düz renk kazaklar ve gömlekler ile kombinlenirken baskılı ve yazılı trikolar ise jean’ler ya da desenli modeller ile birlikte kullanılıyor. Koleksiyonun en dikkat çeken özelliği ise pantolon, sweatshirt, triko gibi parçalar için sayısız renk alternatifi sunarak

    sonbahar-kış okul çocuk modasına yeni bir soluk getiriyor olması.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.