DOLAR 32,4532
EURO 34,7901
ALTIN 2443,951
BIST 9946,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kozzy’de karnaval tadında yeni yıl eğlencesi

    11.12.2018
    A+
    A-

    Yaşamdan keyif alanların ortak buluşma noktası Kozzy AVM ziyaretçilerini yeni yıl öncesinde karnaval tadında etkinliklerle ağırlıyor.

    Şık ve modern mimari konseptiyle yaşamdan keyif alanların buluşma noktası olan Kozzy AVM, yeni yıl etkinlikleri kapsamında birbirinden renkli gösteri ve sahne şovlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

    Şehrin kültür ve sanat hayatına katmış olduğu yeniliklerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran Kozzy AVM, yeni yılı karnaval tadında karşılamak isteyen ziyaretçilerini bekliyor.

    Yılın en özel zamanını unutulmaz kılmak isteyenler için renkli ve eğlence dolu alternatifler sunan Kozzy AVM, 29-30 Aralık tarihlerinde Kübalı müzisyenlerden oluşan Mariachi müzik grubunu, 31 Aralık tarihinde ise Kostümlü King Of Karnaval müzik gruplarına ev sahipliği yaparak keyifli dakikalar vaat ediyor.

    Siz de 2019’u eğlence, müzik ve sanat dolu etkinlikler ile karşılamak istiyorsanız, Kozzy AVM’ ye uğramadan bu yılı bitirmeyin…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.