DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Küçük alan sorunu tarihe karışıyor

    Küçük alan sorunu tarihe karışıyor
    07.04.2017
    A+
    A-

    Dünya standartlarında temizlik kağıtları üreten Lila Kağıt, Maylo markası ile kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Küçülen yaşam alanları, evlerde stok sıkıntısına sebep olurken, Maylo’nun 2’li, 3’lü ve 4’lü kağıt havluları, 4’lü ve 8’li tuvalet kağıtları bu sorunu ortadan kaldırıyor.

    Kentsel dönüşüm, çalışanların ve öğrencilerin 1+1 ve stüdyo dairelerin tercih etmesi, yeni yapıların bu düzende inşa edilmesi derken yaşam alanlarımız zamanla küçülmeye başladı. Evde ne kadar az vakit geçirsek ve geniş evlere ihtiyaç duymasak da bu yeni yaşam tarzı her birimiz için tek bir sıkıntı doğuruyor: stok sorunu…

    Kullanıcılarının istek ve ihtiyaçları doğrultusunda sunduğu ürünleri ile dikkat çeken Lila Kağıt, ‘Türkiye’nin en samimi temizlik kağıdı’ Maylo ile bu derde deva oluyor.

    Tüketicinin her zaman yanında olduğunu hissettiren Maylo’nun 2’li, 3’lü ve 4’lü kağıt havluları, 4’lü ve 8’li tuvalet kağıtları ile “nereye koyacağım şimdi bu kocaman paketleri?” sorusu tarihe karışıyor. 3 katlı olarak kullanıcılarının beğenisine sunulan Maylo, kaliteli, dolgun ve yumuşak yapısı ile evlerin vazgeçilmezi olmaya aday.

    Uygun fiyatları ile stok sorununun yanında ekonomik olarak da kullanıcılarının yaralarını saran Maylo’nun satışlarından elde edilen gelirin bir kısmı, kağıt sektöründeki ilk sosyal sorumluluk projesi olarak 2010 yılından bu yana Türkiye Eğitim Gönülleri Vakfı’na aktarılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.