DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Küçük ve değerli paketlerinizi Loomis ulaştıracak

    Küçük ve değerli paketlerinizi Loomis ulaştıracak
    20.08.2018
    A+
    A-

    50 bin dolara kadar küçük ve değerli yurtdışı paketleriniz Loomis güvencesiyle dünyanın her yerine ulaştırabilirsiniz. Uygulamaya son kullanıcılar kadar e ticaret firmaları içinde büyük fırsatlar sunuyor.

    Değerli eşya ve para taşımacılığında dünya devi Loomis, “Uluslararası Değerli Küçük Paket Taşıma” hizmetine başladı. Maddi değeri 50 bin dolara kadar olan küçük paketler Loomis güvencesiyle yüzde 100 sigortalı olarak dünyanın her noktasına ulaştırılacak.

    İş yaşamı için önemli değerli emtiaların güven içinde yurtiçi ve yurtdışına ulaştırılması sağlayan Loomis, hizmetlerine bir yenisi daha ekleyerek “Yurtdışı Değerli Küçük Paket Taşıma Hizmeti”ni başlattı. Bireysel ya da kurumsal müşteriler için geliştirilen bu özel hizmet ile ister mücevher isterse değerli bir makina parçası olsun, gönderiler kapıdan alınacak ve Loomis güvencesiyle dünyanın her yerine zamanında ulaştıracak. Maddi değeri 50.000 USD’ye kadar olan paketleri kapsayan bu hizmette. paketler yüzde 100 sigortalı olarak taşınacak, gönderinin maddi riski ortadan kalkacak.

    Loomis, yaklaşık 7 yıldır “değerli küçük paket taşıma hizmeti” ile maddi değeri 20.000 dolara kadar paketleri Türkiye’nin her noktasına ulaştırıyor. Büyük ilgi gören bu hizmeti, müşterilerin isteği doğrultusunda uluslararası boyuta taşıdıklarına belirten Loomis Türkiye Operasyon Direktörü A. Oğuz Tüzün” Günümüz ihracatında küçük hacimli siparişlerin payı giderek artıyor. Şirketler için değerli bu paketlerin zamanında ve güvenli bir şekilde yerine ulaştırılması büyük önem taşıyor. Biz bu hizmetle değerli küçük paketlere, yurtdışına çıkma özgürlüğü getiriyoruz. Loomis olarak sektörümüzün ihtiyaçlarına hızla cevap vermek ve çözümün bir parçası olmaktan dolayı da mutluyuz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.