DOLAR 32,4774
EURO 34,9379
ALTIN 2437,261
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Küçükçiftlik Park’ın yaratıcılarından ikinci hasat

    Küçükçiftlik Park’ın yaratıcılarından ikinci hasat
    14.09.2017
    A+
    A-

    Son senelerin adından sıkça söz ettiren, en çok beğenilen festivali Harvest Festival, bir yıl aradan sonra 27 Ekim’de geri dönüyor. Misafirlerini her adımda başka bir deneyime sürükleyen festivalin headliner’ı Jungle!

    KüçükÇiftlik Park’ın dostlarına hediyesi, alışılagelmiş festival anlayışına karşı yıkıcı bir alternatif olarak yaratılan Harvest Festival, iyi müziğin yanı sıra birçok sanat dalının çatısı altında ziyaretçilerini öğretici, özgürleştirici atölyeler ile buluşturup, yüzlerce ürünün oluşumuna ve el değiştirmesine yine ev sahipliği yapacak.

    Ekolojik gıda ürünlerinden kıyafete, takıdan plaklara, manavdan kahve dükkanlarına kadar üretimin parçası olabileceğiniz birbirinden güzel yeniliklerle tanışacağınız Harvest Festival için KüçükÇiftlik Park’ın yaratıcıları URU mekânı ideal bir dünyaya dönüştürmeye ve buradaki 42. yıllarını kutlamaya hazırlanıyor.

    İlkinde Alt -J’in headliner olduğu festivalin ikincisinde ise son yılların en heyecan verici gruplarından Jungle festivalin headlinerlığını üstlenecek. 7 kişilik batı Londra efsanesi, şarkılarında Funk, pop, disko ve soul ögeler taşıyan Jungle KüçükÇiftlik Park’ı dev bir diskoteğe çevirecek.

    2017’nin etkinlik hasadını yapacak festivalde sahne alacak diğer isimler ise çok yakında açıklanacak.

    Bağımsız duruşuyla farklılaşan ve sahiplendiği kültürel mirasın sorumluluğuyla hareket eden KüçükÇiftlik Park, sevenlerini 27 Ekim’de 2nd Harvest Festival’a bekliyor!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.