DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kültür sanatın tüm renkleri Kütahya’da

    Kültür sanatın tüm renkleri Kütahya’da
    07.11.2017
    A+
    A-

    Kütahya Belediyesi tarafından bu haftada dopdolu ve birbirinden farklı kültür, sanat etkinlikleri düzenlenecek. Etkinliklere hız kesmeden devam eden Belediye, düzenlenen organizasyonlar ile Kütahyalılara, kültür sanatın tüm renklerini hissettirecek. Seminerler, söyleşiler, tiyatrolar ile fark yaratan Kütahya, Anadolu’nun kültür sanat başkenti olmaya aday. 7 Kasım Salı günü Fatih Çıtlak ile ‘Anadolu’yu Mayalayanlar programıyla başlayacak haftada, 9 Kasım Perşembe günü Cansu Canan, ‘Başlıksız Söyleşiler’ programında ünlü klarnet virtüözü Serkan Çağrı’yı konu edecek. Bunlara ek olarak 11 Kasım Cumartesi günü ‘Mutlu Anneler, Mutlu Çocuklar’ söyleşişi ve 12 Kasım Pazar günü ‘Cikcik ile Vakvak’ çocuk tiyatrosu ile Kütahya halkı doyumsuz bir hafta yaşayacak.

    Kütahya Belediyesi tarafından 7’den 70’e toplumun her kesimine yönelik periyodik olarak düzenlenen kültür sanat etkinliklerinde alanında bu hafta alanında uzman kişileri Kütahya’da ağırlayacak. Kültür ve sanat dolu bir haftaya daha ‘merhaba’ diyen Kütahya Belediyesi, etkinlikleri Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Çocukları da unutmayan Belediye, tiyatro gösterilerine tüm hızıyla devam edecek.

    Ünlü Klarnet Vizütörü Kütahya’da

    Sanatı anbean yaşatan Kütahya bu ay da birbirinden değerli konukları misafir edecek. C ansu Canan moderatörlüğünde gerçekleşen ‘Başlıksız Söyleşiler’ programının bu ayki konuğu ünlü klarnet vizütörü Serkan Çağrı olacak. Etkinlik, 11 Kasım Cumartesi günü Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde saat 20.00’da başlayacak. Kütahyalılar,7 Kasım Salı günü itibari ile Anadolu’nun manevi mayasını ve bu mayanın manevi mimarlarını her ay ‘Anadolu’yu Mayalayanlar’ programında Fatih Çıtlak’ın anlatımıyla tanıyacak. Çocukları unutmayan belediye her Pazar farklı bir çocuk tiyatrosu ile eğlendirirken eğitmeye devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.