DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

    Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması sonuçlandı
    23.10.2019
    A+
    A-

    Alarko Carrier’ın küresel ısınma ve iklim değişikliğinin etkilerine dikkat çekmek için bu yıl 6.’sını düzenlendiği Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Yarışma, iklim değişikliğinin yarattığı tahribatı ve çevresel etkilerini çarpıcı karelerle gözler önüne serdi.

    Instagram ve Twitter üzerinden yapılan yarışmada toplanan binlerce fotoğraftan halkoylaması sonucu en yüksek beğeni sayısına ulaşan 50 kare, seçici kurul tarafından değerlendirmeye alındı. Alarko Carrier Yönetim Kurulu Başkanı Niv Garih, Alarko Taahhüt Grubu İcra Kurulu Başkanı Alper Kaptanoğlu, Alarko Carrier Klima Ar-Ge Proje Müdürü Harun Özkara ve fotoğraflarıyla Instagram’ın öne çıkan isimlerinden Ahmet Erdem’den oluşan jürinin puanlarıyla dereceye giren 13 fotoğraf belirlendi.

    İklim değişikliğine farkındalık yaratmak için bu yarışmayı düzenlediklerini belirten Alarko Carrier Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüdai Öztürk, “6 yıldır düzenlediğimiz yarışmaya gelen fotoğraflar iklim değişikliğinin olumsuz etkilerini çok net bir şekilde belgeliyor. Ülkemizin de içinde yer aldığı Akdeniz Havzası küresel iklim değişikliğinden en çok etkilenecek bölgeler arasında. İklim krizi günümüzün en önemli sorunu. Kamuoyunu iklim değişikliği hakkında bilinçlendirmek ve konuya dikkat çekmek için düzenlediğimiz yarışmaya gösterilen ilgi her yıl artarak devam ediyor.” dedi.

    Dereceye girmeye hak kazanan fotoğrafların sahipleri: 

    1. Deniz Nida Şener
    2. Mürsel Çetin
    3. Ramazan Çırakoğlu
    4. Hikmet Saraç
    5. Buğra Özbay
    6. Eren Erenbilge
    7. Cengizhan Türkoğlu
    8. Muhammed Abdullah Cengiz
    9. Esin Deri
    10. Tahir Gültoplayan
    11. Engin Ayyıldız
    12. Ziya Onur Sayın
    13. Emircan Öztürk
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.