DOLAR 32,5821
EURO 35,0432
ALTIN 2459,494
BIST 9798,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kusursuz hatlı makyajların sırrı; Fresh’n Soft makyaj düzeltme çubukları

    Kusursuz hatlı makyajların sırrı; Fresh’n Soft makyaj düzeltme çubukları
    09.08.2018
    A+
    A-

    Güzelliğinden ödün vermeyen kadınlar bilir ki, mükemmel bir makyajın sırrı küçük dokunuşlardan geçer. Kimi zaman keskin hatlar, kimi zaman yumuşak geçişler! Fresh’n Soft, makyaj düzeltme çubuklarıyla güzelliğin en önemli adımı olan makyaja son dokunuşları yaparak, hatasız bir makyajın sırrını açığa çıkarıyor.

    Freh’n Soft ile makyaj hatalarına elveda!

    Fresh’n Soft makyaj düzeltme çubuğu, %100 doğal pamuktan üretilen bir dokuya sahip olmasıyla hem rahat hem de konforlu bir tercih oluşturuyor. Yumuşak yapısı ile göz ve dudak gibi hassas bölgeler de dâhil, yüz çevresindeki her bölgede rahatça kullanılabilen Fresh’n Soft, otomatik makinelerde el değmeden üretiliyor. Dermatolojik testlerle de ciltle olan uyumluluğu onaylanan Fresh’n Soft makyaj düzeltme çubuğu, cildinizin sağlığından ödün vermeden makyajınızı düzeltmenizi sağlıyor.

    Bir tarafı yassı, diğer tarafı sivri olarak şekillendirilmiş pamuklu uçlarıyla makyaj hatalarını minimize etmeye yardımcı olan Fresh’n Soft Makyaj Düzeltme çubuğu, aynı zamanda mükemmel hatlar oluşturmak için birebir! Pamuk dokusu, yüzün farklı bölgelerinde kullanılabilen yapısı ve inceden kalına uzanan ucuyla, makyaj sürecinde kadınların en büyük yardımcısı oluyor. Fresh’n Soft makyaj düzeltme çubuğu ile siz de makyajınızı pratik bir şekilde, zamandan tasarruf ederek tamamlayabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.