DOLAR 32,5015
EURO 34,9607
ALTIN 2429,296
BIST 9809,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kütahya Porselen ödüllü koleksiyonlarıyla Abiente 2020’ye damgasını vurduj

    Kütahya Porselen ödüllü koleksiyonlarıyla Abiente 2020’ye damgasını vurduj
    12.02.2020
    A+
    A-

     

    Yeni nesil koleksiyonlarıyla dikkat çeken Kütahya Porselen, Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenen Ambiente Fuarı’na; Kütahya Porselen, Naturaceram, Mitterteich 1400 ve Kütahya Porselen Gastronomi stantlarıylakatıldı.

    Nanokrem, Nanopor, Nanoceram, Nanodekor ve Nanoreaktif başta olmak üzere ödüllü koleksiyonların yer aldığı Kütahya Porselen standı, yenilikçi ve modern görünümüyle fuarda yoğun ilgi gördü. Milli porselen markası, inovatif ürünlerinin yanı sıra geometrik formlu tasarımlarıyla da 2020’nin trendlerini ziyaretçileriyle buluşturdu. Kütahya Porselen, Plus X Award 2020’de ‘‘Üstün Kalite’’ ile ‘‘Tasarım’’ ödüllerine layık görülen Aura, Ayla ve Galaxy serilerini, Defne Koz’un Mitterteich 1400 için tasarladığı Ala, Onda, Plano ve Curva koleksiyonlarını ziyaretçilerin beğenisine sundu.

    SAĞLIK HER ZAMAN ÖN PLANDA

    Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Güral, bu yıl 50.yılını kutlayan Kütahya Porselen’in tasarım ve inovasyon anlayışı ile geliştirdiği ürünlerinin özellikle sağlık konusundaki üstünlüklerine vurgu yaparak Ambiente fuarında şu sözleri dile getirdi: “Porselen, gıda ile etkileşimi nedeniyle insan sağlığı açısından en fazla tercih edilen malzemedir. 50 yıllık sektör deneyimimiz, inovatif tasarımlarımız ve sağlığı her zaman ön planda tutan üretim anlayışımız ile 50 yılda küresel bir oyuncu haline geldikve bu alanda çok iddialıyız.Ürünlerimizin dünyada pek çok önemli otel ve restoran zincirlerinde tercih edilmesi bizi çok gururlandırıyor.Hızla büyüyen Kütahya Porselen Ailesi olarak, Ar-Ge ve Tasarım Merkezimizde geliştirdiğimiz yeni ürünlerimiz ile porselen sektöründe trendleri belirlemeye devam ediyoruz.’’

     

    50 YILDIR PORSELENDE İNOVASYONUN ÖNCÜSÜ

    Porselende inovasyon ile birlikte sağlığı da her zaman ön planda tutan Kütahya Porselen,Ar-Ge ve Tasarım Merkezinde geliştirilen Porflame serisi pişirme ürünlerini Ambiente fuarında sergiledi.

    Porflame ürünler, ısıya ve direkt ateşe dayanıklı teknik porselen malzemeden üretiliyor ve ısı iletkenliği sayesinde kısık ateşte bile yüksek pişirme performans göstererekyemekleri daha kısa sürede ve sağlıklı pişiriyor.

    Kütahya Porselen, Ar-Ge ve Tasarım Merkezinde geliştirilen ve özel bir uygulamayla reaktif sır ve nano teknolojisi ile üretilen; inovatif, modern ve insan sağlığını ön planda tutan ürünlerini bireysel ve profesyonel tüketicileriyle buluşturuyor.

    ÜSTÜN TEKNOLOJİ VE TASARIMLA BULUŞAN ÖDÜLLÜ KOLEKSİYONLAR

    Zarafeti, şıklığı ve tasarımı Ambiente’de gözler önüne seren marka, kullanıcılarına benzersiz bir sofra deneyimi sunarken özel tasarımlarıyla da porselen modasına yön veriyor. Kunter Şekercioğlu tarafından tasarlanan Ayla koleksiyonu, saf ve yalın bir malzeme olan porselenin tabiatını ve Ay ışığını sofralara yansıtıyor. Fatih Özger ve Şenol Duman’ın imzasını taşıyan Aura koleksiyonu ise pozitif enerjiyi farklı renk seçenekleriyle sofralara taşıyor. Dingin, özgün, sıra dışı tasarımı sayesinde eşsizlik algısını hissettiren koleksiyon, klasik tabak, kâse ve fincan geometrisinin dışına çıkıyor. Kütahya Porselen’in yeni koleksiyonlarından Galaxy ise özel bir teknik uygulamayla üretiliyor. Şule Kanca Eryılmaz’ınve Fatih Özger’in evreni oluşturan sayısız galaksiden ilham alarak tasarladıkları koleksiyon, geleneksel porselen üretimine farklı bir boyut kazandırarak inovatif tasarımın ihtişamını sofralara yansıtıyor.

    KÜTAHYA PORSELEN HAKKINDA:

    Bu sene 50’nci yılını kutlayan Kütahya Porselen; ev serileri, otel koleksiyonları, porselen tencere ve sofra aksesuarları üretimi gerçekleştirmektedir. Form ve dekor zenginliğiyle öne çıkan marka, kendi sektöründe Türkiye’nin ilk Tasarım Merkezi olmuştur. Üretim kapasitesi, teknolojisi ve hızlı ürün geliştirme gücüyle dünya porselen sektöründeküresel bir oyuncu haline gelmiştir.

    Kütahya Porselen, benzersiz tasarımlarının yanı sıra inovasyon ve sağlığa verdiği önemle uluslararası pazarlardaki etkinliğini ve gücünü her geçen gün artırmaktadır. İnovatif serileriyle dünya porselen modasına yön vererek Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesine ürünlerini ihraç etmektedir.RedDot, Sokrates, Superbrands ve Kalder ödülleri başta olmak üzere ulusal ve uluslararası çapta birçok ödüle layık görülmüştür.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.