DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kuzey Marmara Otoyolu’nun Geçiş Sistemleri Technopc’ye emanet

    Kuzey Marmara Otoyolu’nun Geçiş Sistemleri Technopc’ye emanet
    13.04.2019
    A+
    A-

    Türkiye’de bilgisayar üretiminde ilk yerli malı belgesine sahip olan Technopc; tecrübe, performans ve ürün kalitesini bu kez de Kuzey Marmara Otoyolu’nda gösterdi. Dev projenin Hızlı Geçiş Sistemi’nde BOX PC modeli kullanılarak tek kamera ile çoklu şerit yollarda yüzde 99 gibi bir oranın üzerinde performans başarısı sağlandı.

     

    Sağlıktan finansa, eğitimden savunma sektörüne kadar birçok sektöre teknolojik çözümler üreten, son olarak dünyanın en büyüğü İstanbul Havalimanı’nın tüm bilgisayar teknolojilerinde yer alan Technopc; tecrübe, performans ve ürün kalitesini bu kez de Kuzey Marmara Otoyolu’nda gösterdi.

     

    Türkiye’de bilgisayar üretiminde ilk yerli malı belgesine sahip olan Technopc’nin Endüstriyel BOX PC modeli, İstanbul trafiğini rahatlatacak 398 kilometre uzunluğundaki dev projenin Hızlı Geçiş Sistemleri’nde (HGS) kullanıldı. Sistemden geçen araçların plakalarını okuyarak bilgileri alıp ödeme sistemine aktarmak için kullanılan, üzerinde birçok yazılımın aynı anda çalıştığı ürünün ilk faz kurulumları da bitti.

     

    Yüzde 99 başarı

    Kurulan ürünün 7/24 çalışabilecek yüksek performansa sahip olduğunu belirten şirketin Yönetici Ortağı Murat Yücel, “Tedarikçisi olduğumuz, ücret toplama sistemlerinin Türkiye’de lider tek entegratör firması Tetra HGS Elektronik Sistemleri yönetimindeki projede gelişmiş yazılım, donanım ve kamera teknolojileri bir arada kullanıldı. Tek kamera ile çoklu şerit yollarda yüzde 99 gibi bir oranın üzerinde performans başarısı sağlandı. Böylece piyasada yer alan en güçlü çözüm oluşturuldu. Yazılım ve donanımın en üst performansla çalıştırıldığı bir projeye imza attık” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.