DOLAR 32,3148
EURO 35,1197
ALTIN 2292,803
BIST 9052,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kuzey Yakası yaşam alanı geliyor!

    Kuzey Yakası yaşam alanı geliyor!
    07.09.2017
    A+
    A-

    Emlak Konut G.Y.O. A.Ş. İstanbul Başakşehir de standartların üzerinde büyük bir yeşil alan, ofisler, spor aktivite alanlarından oluşan Kuzey Yakası Projesi’ne başladı.

    Kişi başına düşen yeşil alan birim metrekare hesabına göre oldukça şanslı olan Başakşehir’liler, yine büyük bir park olan Kuzey Yakası yaşam alanı Projesi ile geniş bir yeşil alan ve ormana da sahip oluyorlar.

    Başakşehir’de 10.000 yataklı şehir hastanesi projesinin hemen yanı başında Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve dünyanın en büyük havaalanı üçüncü İstanbul’un bağlantı yollarının bitişiğindeki Başakşehir Kuzey Yakası Projesi, İstanbul’un en büyük meydan projesine de komşu. Ayrıca yeni açılan İbn-i Haldun Üniversitesi yerleşkesinin bitişiğinde. 2020 yılında teslim edilmesi planlanan Kuzey Yakası projesinde aktivite alanları ve geniş koru alanları bulunuyor.
    50 dükkan ve 350 adet ofisi de içinde barındıran yaklaşık 350 dönüm araziye kurulu Başakşehir Kuzey Yakası Projesi daha şimdiden yatırımcıların ve İstanbul halkının yeni gözdesi oldu.

    Karadeniz ile Marmara denizini ikinci kez birleştirilmesi düşünülen Kanal İstanbul’a da yürüme mesafesinde yakın olan Başakşehir Kuzey Yakası Projesindeki dükkân ve ofisler yakında satışa başlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.