DOLAR 32,4665
EURO 34,7725
ALTIN 2440,124
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    KYOCERA Document Solutions’ın başkanlığına Takuya Marubayashi atandı

    KYOCERA Document Solutions’ın başkanlığına Takuya Marubayashi atandı
    10.04.2018
    A+
    A-

    KYOCERA Document Solutions, 1 Nisan 2018 tarihinden itibaren EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesi operasyonlarından sorumlu Başkanlık görevine Takuya Marubayashi’nin atandığını duyurdu.

    KYOCERA Document Solutions Avrupa Genel Merkezi, Marubayashi’nin liderliğinde doküman çözümleri alanında faaliyetlerini geliştirmek için dijital dönüşüme odaklanarak müşterilerine, satış şirketlerine, uluslararası iş ortaklarına ve çalışanlarına yararlı ürün ve hizmetler sunmaya devam edecek.

    Genel Merkezi Hollanda Hoofdorp’da bulunan KYOCERA Document Solutions Avrupa’nın yeni başkanının; şirket ile Yazıcı Satış Departmanı’nda çalışmaya başladığı 1999 yılından bu yana süren uzun bir birlikteliği bulunmaktadır. KYOCERA Grup içindeki serüveni boyunca Marubayashi; kariyerini hem KYOCERA Corporation’da, hem de KYOCERA Document Solutions’ın EMEA ve Asya bölgelerinde geliştirmiştir. Marubayashi, yeni görevinden önce KYOCERA Mita Çin Satış ve Ticaret Şirketi’nde (Şu anda KYOCERA Document Solutions Çin)  Başkan ve KYOCERA Document Solutions’ın Osaka Japonya’da bulunan Kurumsal Satış Departmanı’nda Kıdemli Genel Müdür olarak çalıştı.

    Marubayashi, yeni görevi çerçevesinde Avrupa’ya dönüp Takahiro Sato’dan liderliği devralacak ve KYOCERA Document Solutions’da öne çıkan bir bölge olan EMEA’da görevine devam edecek.

    Yeni Başkan Takuya Marubayashi, yeni göreviyle ilgili görüşleri şu şekilde dile getirdi;

    “Şirketimin beni bu göreve layık görmesi ve KYOCERA Document Solutions EMEA bölgesinin başkanlığını üstlenmek benim için bir onurdur. Tüm dünyayı etkileyen bir dönüşüm sürecinin ortasında olduğumuz bu dönemde, Kyocera’nın sektör liderliğini devam ettirecek ve stratejimize ve amaçlarımıza ulaşmamızı sağlayacak nitelikte uzmanlığa ve bilgiye sahip çalışanlarımız olduğuna inanıyorum.  Hissedarlarımız ve iştiraklerimiz, şirketimiz için her şeyden önemlidir. Başkanlığım süresince müşterilerimize en ileri seviyede destek, beceri ve sektörün en gelişmiş doküman çözümleri ürünlerini sunarak bu dijital yolculukta onlara eşlik etmeyi ve mevcut ilişkilerimizi daha da geliştirmeyi hedefliyorum. Bu amaçları gerçekleştirmek için konulacak hedefler açıktır ve şirketimiz dijital alanda doküman yönetimi ve çözümleri ile ilgili yeniliklerin öncüsü olmaya devam edecektir. KYOCERA Document Solutions Avrupa, fırsatların bulunduğu her bölgede işlerini genişletmeye devam edecek ve müşterilerine değer katarken müşteri deneyimini mümkün olan en yüksek seviyelere çıkarmaya odaklanacaktır.”

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.