DOLAR 32,5232
EURO 34,9966
ALTIN 2431,558
BIST 9804,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    L.O.L. değiş tokuş şenliği Sur Yapı Marka AVM’de

    L.O.L. değiş tokuş şenliği Sur Yapı Marka AVM’de
    24.10.2019
    A+
    A-

    Çocukların çok sevdiği L.O.L bebek tırı 26 -27 Ekim tarihinde Sur Yapı Marka AVM’de olacak. AVM’nin Akademi Caddesi açık otopark alanında L.O.L. bebeklerin birbirinden farklı çeşitleriyle buluşacak çocuklar, aynı zamanda alana kurulacak L.O.L. bebek çadırını da ziyaret edebilecekler. 12.00 – 18.30 saatleri arasında sürecek etkinlikte çocuklar kendi bebeklerini takas edebilecekler.

    Türkiye’nin en seçkin markalarını Bursalılarla buluşturan Sur Yapı Marka AVM, kısa sürede çok sayıda çocuğun ilgisini ve beğenisini kazanan L.O.L. bebek tırını misafir ediyor. 26 -27 Ekim tarihlerinde Sur Yapı Marka AVM’nin Akademi Caddesi açık otopark alanında gerçekleşecek etkinlik 12.00 – 18.30 saatlerine kadar devam edecek.

    Çocukların kendi bebeklerini takas da yapabileceği alanda dans edecekleri, fotoğraf çekilecekleri ve rozet kazanacakları farklı etkinliklere de yer verilecek. L.O.L. bebek müzesinin de ziyaret edilebileceği alanda, bebeklerin beraberindeki aksesuarları ve her birinin suyla aktifleşen gizli bir yeteneğinin olması çocukların eğlence dünyasına farklı kapılar aralayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.