DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    La Petite Maison’da ikonik Fransız kahvaltısına Türk dokunuşu

    La Petite Maison’da ikonik Fransız kahvaltısına Türk dokunuşu
    05.09.2017
    A+
    A-

    Güney Fransa’nın özgün lezzetlerini misafirleri ile buluşturan La Petite Maison; İstinyePark’taki keyifli atmosferinde, kendine has yorumu ile kahvaltı menüsünü de sunmaya başladı. Haftanın her günü olacak kahvaltı servisi, Fransa’nın ikonik lezzetlerini geleneksel Türk kahvaltısıyla birleştiriyor.

    La Petite Maison Fransız kahvaltı kültürünü, Türk mutfağının nefis lezzetleriyle harmanlayarak kendine özgü tarzı ile sunuyor. Paylaşımlık olarak sunulan kahvaltı menüsünde Fransız kahvaltılarının vazgeçilmezlerinden olan kruvasan ve baget ekmeğe birbirinden lezzetli reçeller eşlik ediyor. Türk ve brie gibi Fransız peynirlerinden oluşan peynir tabağının yanı sıra şarküteri tabağı ve bal-kaymak gibi lezzetler de menüde sunulanlar arasında yer alıyor. Provence bölgesine özgü taze otlarla hazırlanan çırpılmış yumurta ise menünün öne çıkanlarından.

    Burada herkes ünlüdür” (“Tous Célèbres Ici”) mottosu ile misafirlerini rahat ve samimi ortamında ağırlayan La Petite Maison, menüsüne eklediği kahvaltı ile Fransa’nın lezzet esintilerini İstanbul’a taşıyor. Misafirler, La Petite Maison farkı ile kahvaltı keyfini haftanın her günü saat 10:00 – 12:00 saatleri arasında deneyimleyebilecekler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.