DOLAR 32,5707
EURO 35,0077
ALTIN 2461,308
BIST 9887,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LC Waikiki, Batman’in 80. yılını kutluyor

    LC Waikiki, Batman’in 80. yılını kutluyor
    30.09.2019
    A+
    A-

    LC Waikiki çocukların süper kahramanı Batman’in 80. yılına özel bir koleksiyon hazırladı. Sweatshirt, tişört ve kazaklardan oluşan koleksiyon, çocuklara sevdikleri süper kahramana dönüşme fırsatı veriyor.

    Çizgi roman karakteri olarak yaratılan daha sonra da serüvenlerini sinema perdesinde sürdüren Batman’in 80. yılı kapsamında hazırlanan özel koleksiyon LC Waikiki mağazalarında satışa sunuluyor. Batman’ın ana renkleri olan siyah ve sarının ağırlıklı olarak öne çıktığı koleksiyonda gri ve mavi tonları da dikkat çekiyor. Kapüşonlu sweatshirtlerden kazaklara ve tişörtlere uzanan koleksiyon şapka ve berelerle de çocuklara süper kahraman ruhunu yakından deneyimleme imkanı sunuyor. Koleksiyonda ayrıca serinin efsane arabası “Batmobil” oyuncağı da yer alıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.