DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LC Waikiki ile bayramda da tarzınızı yansıtın

    LC Waikiki ile bayramda da tarzınızı yansıtın
    28.05.2018
    A+
    A-

    LC Waikiki bayram için özel olarak hazırladığı koleksiyonda her yaşa uygun tasarımlarıyla dikkat çekiyor. LC Waikiki Bayram Koleksiyonu, ailenin küçükleri kadar büyüklerine de rengarenk modeller sunuyor.

    Ailenin her üyesine kendi tarzını yansıtma fırsatı sunan LC Waikiki Bayram Koleksiyonu; sıcak yaz günlerinin enerjisini yansıtan tarzları yine uygun renk ve kumaş seçenekleriyle sunuyor. Uçuş uçuş kumaşların hakim olduğu elbiseler kadınlarda feminenliği yansıtırken keten ve örme kumaşlarla tasarlanan takımlar erkeklere sıcak yaz günlerinde tarzını yansıtma imkanı sağlıyor. Bayramın neşesi çocuklar için hazırlanan koleksiyonda; mavi ve pembenin tonlarına eşlik eden parlak detaylarıyla kızlar birer balerine dönüşürken minik beyler ise takım elbiselerini tamamlayan şık papyon ve kemerlerle bayram havasına girecek.

    Anneler ve Kızları Bu Bayram Yine Çok Şık

    LC Waikiki’nin bayram koleksiyonunda anneler, çiçekli desenlerin kullanıldığı elbise, etek ve gömleklerle çiçek açarken, kızları ise pembenin romantik tonlarıyla bayramda gözleri üzerine çekecek.

    Evin Erkekleri Bayramda da Tarzını Yansıtıyor

    Bayrama özel hazırlanan koleksiyonda evin beyleri her zamanki şıklıklarını korurken, detaylarla stillerini ortaya koyuyor. Küçük beyler için hazırlanan koleksiyonda, rahat ve şık parçalar öne çıkıyor. Pantolon, ceket ve tişört kombininin dikkat çektiği koleksiyonda her yaştan erkekler için tarz seçimler yer alıyor. Sonsuz maviliğin her tonunu kucaklayan koleksiyonda koyudan açığa her renk bayram şıklığını tamamlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.