DOLAR 32,455
EURO 34,8044
ALTIN 2449,08
BIST 9890,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LC Waikiki ile yaz boyu şık adımlar

    LC Waikiki ile yaz boyu şık adımlar
    18.05.2019
    A+
    A-

    LC Waikiki, kombinlerin en önemli tamamlayıcısı olan konforlu ve şık ayakkabı modelleriyle yazı karşılıyor. LC Waikiki ayakkabı koleksiyonu, gece ya da gündüz, şık ya da spor rahatça adım atmak isteyenlere birçok çeşit sunuyor.

    Türkiye’nin lider moda perakende markası LC Waikiki, bu yaz kadınların olmazsa olmaz ayakkabı modellerini koleksiyonuna taşıdı. Sezonun hit modelleri arasında yer alan orta boy, topuklu, açık burunlu ve bantlı modeller gece şıklığını tamamlarken iş dünyasındaki kadınların her mevsim olmazsa olmazı stilettolar, casual şıklıktan vazgeçmeyenler için kombinlerin tamamlayıcısı oluyor.

    Yaz aylarında da trendi devam eden, hayvan desenler ve tropikal baskılı kombinelerle kullanıldığında şık bir duruş yakalayan blok topukluların yanı sıra yazın gelişini müjdeleyen düz ve topuklu espadriller; floral elbiseler ve jean ceketlerle tamamlanarak yazın en keyifli anlarına eşlik edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.