DOLAR 32,5985
EURO 34,7765
ALTIN 2511,042
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lc Waikiki’den aile boyu hasır modası

    Lc Waikiki’den aile boyu hasır modası
    18.07.2017
    A+
    A-

    LC Waikiki, son zamanların hit dokularından olan hasırı kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarında kullanıyor. Uzun yıllar sonra yeniden moda olan hasır, LC Waikiki yaz koleksiyonunda şapka, çanta ve ayakkabılarda karşımıza çıkıyor.

    LC Waikiki Yaz koleksiyonu, bohem stilinin ana parçalarından biri olan hasırı öne çıkarıyor. Yazın enerjisini taşıyan rengarenk hasırlar bir çanta ya da şapkanın tümünde yer alırken ayakkabılarda detay olarak göze çarpıyor.

    Kadınlar için hasır şapka ve çantaların yer aldığı koleksiyonda erkekler için yazın vazgeçilmezi espadril ayakkabılar tasarlandı. Bu yaz ilk adımını atmaya hazırlanan bebekler ve çocuklar da, hasır modasını cıvıl cıvıl espadril ayakkabılarla yakından takip ediyor.

    Bir dönem plajların olmazsa olmazı hasır çantalar; cluch, omuz ve çapraz askılı modelleriyle her zevke uygun… Mavi, bej ve lacivertin yanı sıra rengarenk çizgili modeller de yazın rahat ve şık kombinlerin ayrılmaz parçası olmaya aday…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.