DOLAR 32,5712
EURO 34,937
ALTIN 2426,843
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lc Waikiki’der yaza damga vuracak parçalar

    Lc Waikiki’der yaza damga vuracak parçalar
    18.07.2017
    A+
    A-

    LC Waikiki, 2017 yazının en popüler çizgilerini bir araya getiriyor; floral desenler, fırfırlar, nakış işlemeler, asimetrik kesimler ve tüm zamanların olmazsa olmazı dantel detaylar… Askılı çantalar, cluchlar ve kemerler, LC Waikiki yaz koleksiyonunun en önemli tamamlayıcıları arasında yerini alıyor. LC Waikiki kadınına bu yaz kendi tarzını yansıtma imkanı veren koleksiyon, aynı zamanda sezonun trendlerini yakından takip ediyor.

    LC Waikiki Yaz koleksiyonu, sıcaklara meydan okuyan tiril tiril parçalarla yazı karşılıyor. Kadın koleksiyonunda yer alan şifon bluz, etek ve pantolonlar yazın serin bir şıklık sunuyor. Sezonun öne çıkan çizgilerinin hakim olduğu kadın koleksiyonunda zamansız parçalar da göze çarpıyor!

    Canlı renklerin tüm cesurluğuyla kullanıldığı LC Waikiki yaz koleksiyonunda, desenler ve çizgiler sade tonlara eşlik ediyor. Yaz sıcağında omuzları açıkta bırakan modeller, yüksek bel skinny pantolonlarla kombinlenirken önü kısa arkası uzun desenli etekler şifon bluzlarla kullanılıyor.

    Tüm yaz şıklığın en büyük tamamlayıcısı beyaz pantolonlar da kadınlara her daim rahatlık ve tarz yaratma imkanı sunuyor. Renkli askılı çantalar, mesajı içeren baskılı cluchlar ve pastel tonların kullanıldığı kemerler şıklığı tamamlayıcı rol üstleniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.