DOLAR 32,4975
EURO 34,6219
ALTIN 2480,508
BIST 9644,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LEED Platinum sertifikalı Manzara Adalar’da Silenta Premium

    LEED Platinum sertifikalı Manzara Adalar’da Silenta Premium
    15.04.2019
    A+
    A-
    Yapıların sağlıklı ve temiz suya ulaşımı; atık suların sessiz ve güvenli bir şekilde boşaltımı GF Hakan Plastik ürünleri ile garanti altına alınıyor. LEED Platinum sertifikalı Manzara Adalar projesinde tercih edilen Silenta Premium, yurtiçi projeler kadar uluslararası projelerin de tercih ettiği bir ürün olarak öne çıkıyor.
    Büyük ve hızlı kentleşme nedeni ile giderek üzerinde hassasiyetle durulmaya başlayan gürültü kirliliği, konutlardan okullara, otellerden ofislere her alanda kişileri fiziksel ve ruhsal yönde olumsuz etkileyen toplumsal bir sorun olarak karşımıza çıkıyor. Yapılarda, toplumun ve bireyin yaşam kalitesini artıracak ses yalıtımı sağlayan ürünlerin kullanımı bu nedenle daha da önem kazanıyor.
    GF Hakan Plastik tarafından geliştirilen Türkiye’nin ilk sessiz borusu SILENTA PREMIUM Atık Su Boru Sistemi, üstün özellikleri ile yapılarda kullanılan suyun sessiz ve güvenli bir şekilde boşaltımı konusunda uzman bir sistem.
    4 l/s debide 13 dB(A) ses geçirgenliğe sahip SILENTA PREMIUM, 3 katmanlı bir yapıya sahip:
    – İç katman, pürüzsüz yapısıyla üstün bir akış performansı sağlıyor. Kimyasal dayanımı sayesinde boru içerisinde oluşacak korozyonu engelliyor.
    – Orta katman, yüksek moleküler yapısı ve özel formülü ile boru içerisinde oluşan ses dalgalarını emerek boru dışına yansımasını önlüyor.
    – Dış darbelere ve yüksek sıcaklıklara dayanıklı dış katman ise sıvıların sağlıklı ve güvenli bir şekilde taşınmasına imkan yaratıyor.
    SILENTA PREMIUM, tesisat sistemi üzerindeki titreşimleri büyük oranda azaltarak; bina içerisindeki titreşimler sonucu meydana gelen temas sesleri ve uğultuları da minimum seviyeye indiriyor.  Özel conta sistemi, montaj kolaylığı sağlamakla birlikte su sızdırmazlığını garanti ediyor. Ayrıca ısıl genleşme nedeni ile borunun hareket etmesini sağlıyor.
    EN14366 standardına göre, 4 l/s debide 13 dB(A) ses şiddeti seviyesine sahip olan SILENTA PREMIUM’un, TESK sertifikasının yanı sıra, Almanya Fraunhofer, Almanya Hoch, Rusya GOST-R, Ukrayna Ukr SEPRO raporları ile Alman DIBT Sertifikası da bulunuyor.
    GF Hakan Plastik ürünlerinin uzmanlığı, yapıların geleceğe güvenle ulaşmasına katkı sağlıyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.